Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam oryginalną instalację navi z czytnikiem MK4 bez HK. Mój problem obijawia się piskem w głośnikach na krótkich falach oraz CD, natomiast na długich jest ok :| Problem pojawił się po pierwszych mrozach.

Macie jakieś sugestie co klękło :duh: ?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie. Dzwoniłem do jednego elektronika i stwierdził, że się nie podejmie naprawy bo prawdopodobnie padła przetwornica a za jej pracę odpowiada 12 elementów i może wymieniać po kolei a nie dawałby gwarancji czy problem się nie powtórzy. Ktoś inny wspominał o potencjometrze ale słabo mi się to widzi..

Postaram się podmienić navi na sprawną - będzie wiadomo czy sprzęty w bagażniku są ok..

Opublikowano
U mnie o dziwo zaczęło samo grać normalnie.... Wstaw auto do ciepłego garażu na noc - U mnie podziałało... Gdzieś jest jakaś przerwa, zimny lut, albo problem na złączach... Bedzie cieplej to się tym zajmę
Opublikowano
Nie mam możliwości wstawienia auta do garażu. Dobra wiadomość jak zadziałało w normalnej temperaturze :) coś ewidentnie kuleje na mrozie.. Jak będziesz wiedział coś więcej to daj znać