Skocz do zawartości

316i compact zerwana linka maski!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wczoraj zmieniałem wygłuszenie maski i źle przykręciłem zamki od maski. Gdy zatrzasnąłem maskę pociągnąłem za uchwyt i linka poszła. Jak otworzyć maskę?
Opublikowano
  • Autor
sciagnałem i co dalej
Opublikowano
mialem kiedys podobnie, "namierzylem" te bolce ze sprezynkami ktore sa w masce i przekrecilem je od dolu srubokretem i puscilo
Opublikowano
  • Autor
mam compacta i zdjałem nerki a tam jest wszystko obudowane i juz szukałem wypowiedzi
Opublikowano
Jeden z wielu tematów - viewtopic.php?f=68&t=138183. Nie jesteś nowy,na przyszłość proponuję użyć opcji szukaj :norty:

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

Opublikowano
  • Autor
widziałem ten temat ale jak zdejmuje nerki nie widać ani zatrzasków ani linki
Opublikowano
Tu masz jeszcze jeden temat- viewtopic.php?f=72&t=145403 i tu viewtopic.php?f=68&t=117512 i tu viewtopic.php?f=72&t=142232&hilit=linka i tu viewtopic.php?f=68&t=171730. Jak pisałem wyżej jest tego sporo :norty:

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

Opublikowano
  • Autor
u mnie tez poszła przy klamce ale jak pisałem wcześniej zamki maski siedzą sztywno i ciągnąłem kombinerkami i nic
Opublikowano
  • Autor
nadal nie rozumiesz nie moge otworzyc z linki bo zamki siedza bardzo mocno a do zamków nie ma dojscia od nerek
Opublikowano
Chyba ty nie rozumiesz,przeczytaj uważnie linki które ci podałem :norty: .Znajdziesz kilka sposobów jak otworzyć maskę.A jak dalej nie rozumiesz to nie pozostaje ci nic innego jak łom albo szlifierka,wyłam lub wytnij maskę i po problemie :mrgreen:.
Opublikowano

mi sie chyba z 3 razy taka przygoda przydarzyła i jakos nie mialem problemów, najlepiej jak by ktos z forum przyjechał i Ci to zrobil ... :mad2: :mad2:

czasem mam wrazenie ze ludzie nic nie chca zrobić od siebie ...

Opublikowano
  • Autor
mam znajomego mechanika juz zamówił linke i we wtorek bedziemy robic