Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie dziwna sprawa dodam ze szukałem w internecie wiele na ten temat i z góry przepraszam jezeli podobny post został poruszony a ja nie znalazłem go. Więc tak w skrócie gdy przekręcam włącznik świateł w pozycji świateł pozycyjnych wszystko jest w pożądeczku świeca sobie światłą pozycyjne natomiast gdy przekręcam dalej na światła mijania nagle wszystko gaśnie jak bym przestawił przełącznik w pozycji Zero lecz gdy ustawie przełącznik tak miedzy światłami pozycyjnymi a mijania świeca światłą tak jak trzeba. O co chodzi moze ktos mial podobny problem lub poprostu zna sie na rzeczy prosze o pomoc jeżeli cos nie wyraznie napisałem prosze smiało mówić postaram sie jaśniej wytłumaczyć. dodam ze mam z tyłu lampy diodowe ale to chyba nie jest wina tego i oczywiście zmieniałem już przełącznik świateł i to tez nie tutaj tkwi problem.

Pozdrawiam Liczę na Pomoc

Opublikowano

mialem tak samo ale w e36 rozkrenc wlacznik tam sie taka blaszka przegjela. wygnij ja tak zeby byla prosta i powinna dzialac

:)