Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam następujące pytanie czy do standardowego zawieszenia takie jak mam w swoim aucie można założyć amortyzatory Sachs [556 884] tzw. czerwony dedykowany do zawieszenia sportowego lub M Pakiet Sportowy II, czy pasuje tylko amortyzator Sachs [556 882] tzw. niebieski.

Proszę o poradę.

Pozdrawiam

Opublikowano

podepnę się pod pytanie, czy jak mam w/g VIN-u sportowe dostosowanie podwozia itd, fura jest niższa i twardsza, to czy stosując się tylko do nr z amorów jestem w stanie takie same o takiej samej charakterystyce sachsa dostać ? bo przypuszczam że w org jest sachs, a broń boże nie chce standardowych a od twardszych już się odzwyczaiłem, pasują mi te jakie są

S226A SPORTS SUSPENSION SETTINGS Sportowe dostosowanie podwozia

przez rok wytrzepałem % z 68% przód na 50% jak tak dalej będe dawał to za jakiś czas polecą, nie wiem jaka jest górna granica na trzepakach, 35% ?

Opublikowano

kolego wojtows jezeli chodzi tylko o to czy mozesz to tak,ale amortyzatory sachs do sportowego zawieszenia nie bedza spelniac swojej roli(one nie sa do tych sprezyn)nie bedzie tego efektu.Dokup jeszcze sprezyny i wtedy bedzie roznica.

Kolego mikan napisz do chlopakow z http://www.czescidobmw.pl a oni bez problemu dobiora Ci odpowiednie amorki

Opublikowano

Dziękuję kolego ryboPL ;)

Chodziło mi tylko o to czy będą pasowały czerwone do standardowego, nie mam zamiaru zmieniać na sportowe, tyle że ktoś polecił mi te czerwone i wchodząc na sklep czescidobmw.pl zobaczyłem że do mojego zawieszenie są dedykowane niebieskie, stad moje pytanie.

Dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wydaje mi się żę jęsli chodzi o tył to bedzie pasować bez problemu, ale jak kolega napisał, jest to bez sensu jeśli nie dasz twardszych sprężyn.

PZDR>