Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakie przewody kupic NGK czy BERU??Jaką kopułek i palec BOSCH czy BERU.Wiem że obydwie firmy sa dobre.Czy kupując kable BERU w komplecie znajduje sie listewka ochronna oraz czujnik przy kablu do 6 cylindra.
Opublikowano
A co Krystian według Ciebie lepsze - beru czy ngk ?

NGK bo kupisz za 330 :D bez listwy (niepotrzebnej bo jest w samochodzie) a czujnik można przełożyć. Co lepsze jakościowo to nie mam zielonego pojęcia.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
Ja mam u kolegi w serwisie kabelki BMW za 600 PLN. KPL z listwa i kabelkiem do cewki i wszystkimi gumkami. Dowiedz sie ile u ciebie kosztują a ja zapytam mojego zioma za ile załatwi. Uwazam ze BMW to BMW. Po za tym nie miałem duzego wyboru w Poznaniu.
Opublikowano

Mogę mieć następujące rzeczy w następujących cenach :

-Przewody Beru 490zł za komplet

-kopułka Beru 250 zł Bosch 200zł

-palec rozdzielacza Beru lub Bosch do wyboru 55 zł

Mam świadomość że wymiana tych elementów sporo mnie będzie kosztować ale wiem że na układzie zapłonowym nie ma co oszczędzać.Pozatym podejrzewam że te elementy wystarczą już do końca kadencji mojego BMW :)