Skocz do zawartości

Cena Pirelli pzero 265/35/18 1000zł 2 szt. ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znalazłem w moim mieście klienta, który ma do sprzedania dużą ilość opon od 17" do 19" za niewielkie pieniądze. Interesują mnie pirelli pzero lub continental 265/35/18. 2 sztuki, wyglądające na nowe, prosto z fabryki, jeszcze z tymi "frędzlami" i namalowanymi pasami na bieżniku, kosztują u niego 1000 zł. Zastanawiam się tylko, czy nie są to jakieś buble.... Oczywiście sprzedawca zapewnia, że to towar 1. jakości. Co wy o tym sądzicie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zapytasz go czy ma 255/35/18? Potrzebuje 4 sztuki
Beste Maschine der Welt
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Rozmawiałem z gościem, niestety nie ma takich rozmiarów. Nadal zastanawiam się nad ceną opon. Czy 1000 zł za dwie nowe pirelli p zero to nie jakiś przekręt lub bubel z fabryki...
Opublikowano
Zobacz czy na oponie są namalowane takie kolorowe paski - to świadczy, że są nowe, oczywiście zobacz czy bieżnik jest symetryczny, czy nie były naprawiane. Ciekawa sprawa, że sprzedaje tak tanio ale ja bym chyba zaryzykował. Jak możesz to zapytaj czy ma 245/40/18 2 sztuki.
Opublikowano
hej cena 1 takiej opony to koszt 1100zł on am za mniej niż połowe dziwne ale jeżeli ten koleś jest w twoim mieście i nie zamierza wyjeżdzać to można zaryzykowc jak coś bedzie nie tak to mu je zwrócisz dobrze by było zebyś je przed zapłatą napompował i zobaczył czy nie wystają jakieś bąble z boku byc moze są trefne aha jak bedą wporządku daj znac sam bym 4 zawiną
Opublikowano
Chyba zaryzykuję. Opony wyglądają na nowe jak z fabryki... Tylko zastanawiam się czy nie są to czasem jakieś buble które fabryka komuś oddała za pare zł....