Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

starałem się dokładnie przeszukać internet, aby znaleźć zamienniki listew drewnianych do F25 najlepiej w ciemnym brązie ( podobne do Fineline Wave ) lecz na nic nie natrafiłem. Czy ktoś zajmuje sie w ogóle produkcją takowych zamienników?

• Moderatorzy
Opublikowano
Witam

starałem się dokładnie przeszukać internet, aby znaleźć zamienniki listew drewnianych do F25 najlepiej w ciemnym brązie ( podobne do Fineline Wave ) lecz na nic nie natrafiłem. Czy ktoś zajmuje sie w ogóle produkcją takowych zamienników?

Obawiam się, że poza BMW nikt (jeszcze) tego nie robi... za nowy model. A może okazać się, że też nikt nie będzie.

Opublikowano
Tego się spodziewałem... bardzo dziękuje. Mam jeszcze pytanie: z tego co wiem to nie każdy model z nawigacją professional ma możliwość łączenia telefonu przez bluetooth z komputerem... który combox załatwi sprawę? Media czy Telematik?