Skocz do zawartości

325 tds nie rowno chodzi,kopci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy prosze o pomoc.Auto nie rowno chodzi,kopci przy dodawaniu gazu czasem traci moc.Z odpalaniem nie ma problemow
Opublikowano
ja stawiam na przestawiony kat wtrysku, masz zapewne elektroniczna pompe, dlatego tez niektorzy zmieniaja ja na pompe mechaniczna z mercedesa
Opublikowano
  • Autor
Zauwazylem jeszcze ze paliwo cieknie z pompy.Czy uszczelnienie i regulacja pomoze?Czy moze to byc problem nastawnika?
Opublikowano
No to problem masz taki ze pompa sie rozszczelnila i zapowietrza sie.. przerabialem kiedys to w jednym VW z silnikiem 1.9 D , a jak jest z paleniem rano??? dlugo trzeba krecic??
Opublikowano
  • Autor
Ciezko mi powiedziec poniewaz rozrusznik sie zawiesza ale odpala raczej ok.Musze sie zabrac za to auto ale nie wiem od czego zaczac :D czyli nastawnik powiniem byc ok?
Opublikowano
pomysl ze polowa dawki ktora ma isc w cylindry idzie przez uszczelniacz pompy , powinien tez byc wiec troche slabszy
Opublikowano
  • Autor
Tylko ze on moc tracidos rzadko.Czesciej ma dobra niz zla
Opublikowano
Musialbys pojechac do pompiarza, moze tez wtryski trzeba ustawic byc moze ktorys leje i tez wtedy kopci, silnik wtedy tez troche inaczej chodzi.
Opublikowano
  • Autor
Nie moge sie tych fachowcow doprosic.Dzwonie mowia zebym za tydzien zadzwonil po tygodniu ze za dwa i tak w kolko ;)podobno kryzys mamy
Opublikowano
A no z tym to wiadomo kazdy swojego diesla robi na zime.... wiec maja duzo roboty.