Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy BMW,to moj pierwszy post na tym forum,wiec prosze o troche wyrozumiałości :D oczywiscie przegladałem juz posty na ten temat,ale są troche wiekowe...a więc jeszcze raz....Czy montaż xenonow do e30 to dobry pomysł???i jak mocne?chciałbym poprawić widoczność w autku.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

By poprawić światła w e30 staczy wyczyścić soczeki o odbłyśniki Instukcja jest na forum jak to zrobić. Jeśli odbłysniki są zmatowaiłe lub zużyte to można je regenorwać, też jest kilak aukcji na allegro. Same xsenony na 95 procent w e30 będą niezgodne z przepisamy (lmap jest homologowany do żaróki HALOGENOWEJ a nie Xsenonowej). I napewno się znają tacy co napiszą zę smigali z milion lat na nich i nic nie było, ale jest masa przypadków gdzie taki xsenony niszczą lampy lub kierowcąsą zabirane dowody rejestracyjne. No ale Twoja broszka. Ja na Twoim miejscu zacząłbym od tego co napisałem na poczatku.

PZDR>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.