Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Panowie glupie pytanie bo wg etki nie ma zaslepek na piaste do E9x ...co mnie bardzo zaskoczylo. W poprzednim samochodzie (A4) je posiadalem , widzialem je rowniez na innych samochodach ...

Jak sie zalozy stalowki(przy alusach sprawe rozwiazuja zaslepki na feldze) to widac zardzewiala piaste... pomijam wizualnosc, ale chodzi o snieg/sol korozje ktora sie tam dostaje niepotrzebnie.

Czy ktos moze juz przetestowal sprawe i wie od jakiego modelu mozna spokojnie dopasowac zaslepki ? - nawet inna marka ? Wiem ze w e46 cos takiego jest jest rowniez od e39 chyba ...(nie jestem pewien).

Opublikowano
wyczyść dokładnie brud z zagłębienia szczotka drucianą, odtłuść i spryskaj jakimś czarnym hammeraitem i po problemie

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
ja sobie psiknąłem takim miedzianym preparatem i nawet się to trzyma :norty: (znaczy kolor ma miedzi bo jaki skład dokładnie to nie wiem) :)