Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze słuchawka Motorola International 2700 a raczej samym wyświetlaczem-nic a raczej prawi nic na nim nie widać(można coś zobaczyć pod odpowiednim kątem i pod odpowiednim światłem) czy jest to po prostu ściemnione w jednych z opcji,w których niestety nie znalazłem takiej możliwości żeby regulować.oczywiście podświetlanie przycisków normalnie działa gdy zapalam światła postojowe.A może po prostu skończył się wyświetlacz i trzeba go wymienić,jeśli tak orientuje się ktoś może gdzie i za ile można coś takiego zrobic w trójmieście a może łatwiej kupić inną używaną słuchawkę??

dzięki za pomoc

Opublikowano

Czesc,

Wypadaloby sie najpierw przywitac na forum, ale do rzeczy.

Przejrzalem instrukcje obslugi telefonu i niestety nie znalazlem opcji regulacji kontrastu wyswietlacza. Istnieje prawdopodobienstwo, ze mozna to zrobic po otwarciu telefonu.

Mam taka sluchawke z Merca, flaki takie same, tylko obudowa o nieco innym ksztalcie. W wolnych chwilach sprawdze, czy istnieje taka regulacja z poziomu opcji menu i czy mozna to zrobic wewnatrz sluchawki.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
dzięki za pomoc,doszedłem do tego że jak się mocno uderzy w słuchawkę to zapala się podświetlenie,ale jest to chwilowe,do czasu następnego wstrząsu,więc zamówiłem inna używaną słuchawkę,żeby wymienić.
Opublikowano

Szkoda, mozna bylo to naprawic, ale musialbys sie udac w okolice Koscierzyny :lol: .

Myslalem, ze podswietlenie dziala, tylko wyswietlacz jest blady, badz zaczerniony.

Jestem elektronikiem, dawno temu zajmowalem sie rowniez klopotami telefonow komorkowych.

Polecam pomoc w klopotach z M-ka, mam to, co potrzebne...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg