Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,pozbyłem się właśnie swojej e46 328 :evil: , zamierzam kupić e90 w R6, znalazłem nawet fajną 325i 3.0 sprowadzone z USA w manualu. Pytanie moje, co sadzicie o tym modelu, jest to silnik na wielopunkcie, 218 km, czy warto to kupić. Proszę o opinie kolegów, którzy posiadają ten model. Jak wygląda spalanie w tym silniku, co przemawia za a co przeciw.Czy są jakieś przeciw odnośnie aut z USA. Wiem w jaki stanie zostało sprowadzone i co było uszkodzone, jeśli o to chodzi to nic poważnego. Na co zwrócić uwage przy kupnie tego auta. Z góry dziękuję za pomoc. :D
Opublikowano

Po pierwsze, czego sie spodziewasz ? W sensie jakich osiagów ?

Bo model ten potrafi spalić w miescie i np na krotkich dojazdach do pracy 12-15 L.

To raz. Dwa osiagi sa tylko przyzwoite, czyli nie bedzie wciskania w fotel.

Trzy dobrze spradwdz przed kupnem jak auto bylo bite, bo czesto jest tak, ze zdjecia sa robione "pod klienta", ze niby auto bylo lekko bite...

Dwa jaka cena ?

Bo tu masz niezle wyposazony i w przystepnej cenie samochod u dilera majacego niezla opinie, wiec prawdopodobnie stan faktyczny bedzie zgodny z opisem.

http://otomoto.pl/bmw-325-i-salon-polska-automat-C20499207.html

Opublikowano
Był uszkodzony delikatnie tył, nic poważnego, zawieszenie nie ruszone, widziałem całą dokumentacje, i jeszcze jedno, robię rocznie około 50 tys km, czyli dość sporawo,biorę pod uwagę zagazowanie z wiadomych przyczyn, jak to się spisuje ewentualnie na LPG.
Opublikowano (edytowane)
tak też właśnie myślę, dzwoniłem ale facet coś kręci...Jak stwierdziłem, że podjadę z blacharzem i z miernikiem do lakieru to okazało się, że nie jest takie idealne :mrgreen: Edytowane przez @Jaro@