Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad jakimś spoilerkiem do bmw na razie znalazłem takie

http://allegro.pl/klapa-pokrywa-bagaznika-spoiler-bmw-e36-kpl-i1977857345.html

Czy ten będzie pasował do coupe? on jest od sedana a nie wiem czy Coupe nie ma szerszej klapy niż sedan .A moze ktos z was ostatnio widział jakiś ładny spoiler do coupe?

Podoba mi się także ten ale myślę ze trochę przesada z wysokością co o nim sadzicie?

http://allegro.pl/bmw-e36-e-36-e-36-lotka-spoiler-wysoki-okazja-i2005930469.html

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ładnie czy nie to kwestia gustu. Nawet jak jest oryginalny to dla mnie to lipa. Ale to tylko moje skromne zdanie.

PZDR>

Opublikowano

Ale Ty kolego jesteś uparty, chcesz zwieśniaczyć swoją betę i koniec. Najpierw rurę chciałeś, teraz jakieś wielkie skrzydła. Zakładam się, że podobają Ci się chromowane lusterka od m3...

Powiedz mi, spojler z tego drugiego linka Ci się podoba? Dla mnie kogoś, kto montuje takie wynalazki powinno się wykastrować, żeby się nie rozmnażał.

Uwierz mi, ludzie widząc auto z takim spojlerem nie myślą "JAAAAA ten musi mieć fajny silnik i pewnie jest kozakiem za kółkiem". Niestety w głowach im się pojawi "JAAAAA p***ole co za wieśniak, w Biedronce chyba jest tydzień ".

Nie znaczy to oczywiście, że nie można sobie pomodyfikować. Mody można zrobić ze smakiem i klasą. Olej bamberskie lexusy, diody, srody i chromowane antenki. Po pierwsze zastanów się, czy na pewno nie masz innych rzeczy do zrobienia w aucie? Jeśli mechanicznie jest wszystko na glanc, to kup ładne alusy, przyciemnij szyby, strzel sobie polerkę, załóż duże OBD, masz pełno możliwości pozbycia się gotówki i nie skopania swojego skąd inąd ładnego auta :cool2: .

Opublikowano
popieram kolegę nie ma co robić wiejskiego tuningu ja też trochę zacząłem modyfikować wygląd swojego bmw ale bardziej zależy mi na tym żeby auto wzorowało się na oryginalnym m3. Co prawda ten spojler jest od emki ale będzie on wyglądał fajnie jak całe auto będzie w stylu m3 i coś konkretnego będzie pod maską. Mój znajomy miał taki spojler i jak kupił auto to szybko się go pozbył
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież e36 nic wiecej nie potrzeba jak zderzaki i progi M-pakietu plus fajna fela z lekką glebą. I fura wygląda jak nalezy. Do tego dobra polerka lakieru, odświeżenie elementów gumowych, wypranie tapicerki, czyste szybki...

PZDR.

Opublikowano
Kolega odpuść z tym bo to nie wygląda dobrze ,znajomy ma także w e36 to masakra to wygląda ;) :cry2: Zresztą na ulicach nie problem spotkać bmw ze spoilerami więc zastanów się czy chcesz mieć wieśniacką bete czy piękną bete:).Sam nie lubie takich wynalazków np moja beta z wyglądu seria + gleba do tego 17 na lato :wink: ale mam wiadro nie wydech i muszę się tym szybko zająć i zakupić coś co naprawdę będzie dobrze wyglądać;).Więc mówię zastanów się dwa razy czy nie warto zakupić czegoś innego za te pieniądze i rób bete tak żeby wszyscy się za nią oglądali z podziwu a nie ze śmiechu :D Pozdrawiam
Opublikowano
No ja wiem ze jest w tym dużo racji co mówicie bo nie trudno jest zwiesniaczyc samochód ale tak sobie siedzę i myślę ze mój problem polega bardziej na tym ze nie mam co zrobić z wolnym czasem chciałbym owszem zakupić jakieś felgi ładne na dzień dzisiejszy marzą mi się borbety E z rantem ale nie mogę pozwolić sobie na ich zakup ze względu na to ze musiałbym sprzedać najpierw felgi te które mam ( sa w dziale gielda) a nie jest łatwo bo wybor felg jest przeogromny na internecie a nawet niewiem czy za taka cene jaka wystawiłem będzie ktoś zainteresowany na poważnie . I tak z braku zajęcia wymyślam sobie ot takie rzeczy jak spoilery i rynny zamiast tłumika.
Opublikowano
Zaczynasz wszystko od pupy strony. Jesteś kolejną osobą dla której liczy się efekt zewnętrzny, wizualny. Ja Ci proponuję zająć się najpierw zawieszeniem, zrobić dokładny przegląd, powymieniać tuleje, sprawdzić amorki, zrobić konserwacje podwozia, powymieniać gumy, węże które z upływem lat parcieją i się rozszczelniają, dobry olej, świece, przewody, wszystkie filtry, wyczyścić dolot. Jak dalej będziesz miał za dużo czasu to możesz wypolerować kanały dolotowe, zrobić cały wydech z kwasówki, dolot.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
No niby tak zawieszenie było robione na samym początku od zakupu wymieniane były końcówki drążki i sworznie podwozie zakonserwowane amorki sprawdzane na stacji i są ok węzę i gumy jeszcze w bdb stanie nic nie wskazuje na to ze będą w najbliższym czasie do wymiany olej zmieniony filtry także. A jest może jakiś poradnik lub temat dotyczący polerki kanałów dolotowych ? bo patrze ale ze zdjęciami chyba nic niema.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli rzeczywiście nie masz co z czasem robić to proponuję iść do pracy :D A jeśli koniecznie musisz szukać "inspiracji" na mody e36 to zmień dotychczasowe forum, na którym ww. inspiracji szukałeś, na np. http://www.bmw-syndykat.pl, tylko, żeby modzić w takim stylu to na pewno potrzeba pracy i to raczej nie takiej jak obnośna sprzedaż jaj ;) Widać po twoich wypowiedziach, że raczej jesteś rozsądnym chłopakiem więc uwierz na słowo (wiem, bywa trudno), że tuningowanie e36 w dobrym stylu, wymaga konsekwencji i sporych nakładów finansowych.