Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Korzystając z mnóstwa wolnego czasu w czasie Świąt wziąłem się za swoje radyjko. Swoją 530 mam od roku i od roku widziałem jakieś 20% pikseli w radiu. Dzisiaj 3 godziny roboty i radyjko jak nowe. Ktoś już kiedyś o tym pisał a ja potwierdzam : wystarczy ponakłuwać taśmę łączącą wyświetlacz z płytką od strony płytki. Oczy od tego bolą i lupa raczej niezbędna ale 120e w kieszeni (tyle życzą sobie w serwisie w Niemczech). Jak ktoś chce szczegółów to chętnie odpowiem.
Opublikowano

witam

kolego gratuluję wytrwałości oraz samodzielnego poradzenia sobie z problemem moje próby zakończyły sie fiaskiem dlatego postanowiłem , że oddałem swoje wyświetlacze do naprawy przez allegro (jak ktoś zaiteresowany podam nick na PW) naprawa kosztowała 100 ale PLN-ów za sztuke plus rok gwarancji więc myślę, że się opłacało. Poprawę można zobaczyć w mojej galerii są fotki przed naprawą i po zmiana na WIELKI plus

pozdrawiam