Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1600 za IC spoko, ale 600 zł za montaż uważam za grubą przesadę, szczególnie, że to ich produkt, kasa i tak idzie do ich kieszeni i wiedzą co i jak ;) Sam tego niestety raczej nie ogarnę, ale będę pytał o montaż w takim razie przy okazji DP.
Opublikowano

Bazując na własnych doświadczeniach, mogę w pełni polecić MG Motorsport. Robiłem u nich IC, DP i cały wydech i muszę przyznać jedno- pełna profeska. Taką właśnie jakość usług chciałoby się widzieć u rodzimych producentów.

Co do ceny IC, to wyższą płacisz za indywidualne dopasowanie. I to się opłaca, bo w moim przypadku robione wg szablonu (poza samochodem) niestety nie spasowało. A dlaczego to nie wiem, bo nic nie było ruszane w strefie pasa przedniego.

W RM Motors kupowałem DP i niestety nie był p&p. Nie miałem czasu na odsyłanie i przeróbki i w ten sposób wylądowałem u Michała ;)