Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Problem tkwi w tym ze jak poszczam Sprzęgło to auto zaczyna bardzo pozno i nie ma tej mocy da sie po poscic sprzegło przy skrzynie czy nie ?? prosze o pomoc jak ktos wie o co mi chodzi

____

Poprawiłem tytuł. Przeczytaj w końcu ten temat viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. /mattiss

Opublikowano (edytowane)
Jeżeli sprzęgło się ślizga to do wymiany.Jesteś nowy popraw tytuł- viewtopic.php?f=68&t=120678. Pozdrawiam i wesołych Świąt :D.Ciężko cię zrozumieć o co ci chodzi :?:.Możesz dokładniej opisać :?: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano
Witam...

Problem tkwi w tym ze jak poszczam Sprzęgło to auto zaczyna bardzo pozno i nie ma tej mocy da sie po poscic sprzegło przy skrzynie czy nie ?? prosze o pomoc jak ktos wie o co mi chodzi

Jakbyś napisał po polsku to może ktoś by wiedział... ja nie rozumiem w ogóle tego co napisałeś.

Opublikowano

Nie ma co grrr...tylko porozumiewamy się w języku polskim.

Może odpowietrznik przy skrzyni się zepsuł - sprawdzałeś czy nie cieknie?

Jakie tarcze masz na myśli? Tarczę sprzęgła i jaką - dwumas? Skąd wiesz, że są ok?

Opublikowano
1,6 benzyna a z kad wiem ze tarcze sprzęglowe sa dobre bo dwa dni temu odebrałem go od mechanika bo mi wymieniał silnik na nowszy rocznik ale skrzynia została z tamtego i od tego czasu sie tak dzieje jechac sie nie da szybko bo tak jak by było wcisniete sprzeglo do polowy