Skocz do zawartości

318ti Problem z zamontowaniem żarówki w przedniej lampie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

jak w temacie .. sprawa błaha i śmieszna ale nie dla mnie ;)

kupiłem na znanym serwisie aukcyjnym przednią lampę do bmw e36 compact a okazała sie od sedana jak się nie myle.. :evil: i to na żarówki H7 w compact oryginalne mialem na HB4 i juz jest problem ..

nie chce mi sie odsyłać tej lampy lub kupować nowej wiadomo kasiora ..

wiec postanowiłem coś zrobić z tym fantem i zamontowalem ją , pasuje normalnie jezeli chodzi o mocowania ..

kable oraz wtyczki bede musial przerobić :mad2:

ale najgorsze jest to że w tej lampie niema nawet tych ,,łapek'' - drucików które przytrzymują żarówke ..

sprzedawca tej lampy nawet o tym nie napisał i tu jest pytanie co mam teraz zrobić ?

znacie jakiś patent zeby ta żarówka tam sie trzymała ?

____

Poprawiłem tytuł. Przeczytaj w końcu ten temat viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. /mattiss

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak przysłał TObie lampę niekompletną, (druty do mocowania żarówki muszą być) to odsyłaj, i to na jego koszt. Kup taką lampę jak nalezy i nie rób wiochy z kablami.

PZDR>

Opublikowano
najlepiej by tak było zrobić .. ale jak wspominałem wymiana lampy nie wchodzi w gre bo za długo to by trwalo .. zależy mi na czasie auto jest mi potrzebne na co dzień ! wiec nie mam wyjścia przynajmniej na jakiś czas
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to musisz cos drutować, kombinować itp. i kupić i tak inną lampe w najbliszym czasie.

PZDR>