Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na poczatek chcialbym sie ze wszystkimi przywitac jako ze jestem nowym uzytkownikiem forum

Zakupilem 120d 2007r przed liftem i zastanawiam sie nad chipowaniem, czy mogl bym prosic o opinie co do tego tematu poniewaz caly czas sie wacham.

Jesli powtarzam temat to serdecznie przepraszam ale nigdzie podobnego nie znalazlem..

Opublikowano

cześć :) zapraszamy do osobnego wątku dla nowych :)

tematy o chipowaniu były, ale prawdziwą KOPALNIĄ informacji, sporów i wręcz kłótni będzie forum trójki (E90). jest tam gigantyczny wątek o chipowaniu, silniki te same więc zacznij tam

generalnie jak zwykle w temacie chip tuningu opinie są rozbieżne. jest na forum parę osób, które z powodzeniem zrobiły i są zadowolone, wielu się obawia konsekwencji dla silnika, które mogą (albo i nie) wystąpić po wielu kilometrach, dopadając już być może kolejnego właściciela.

Opublikowano

a j ci polecam zrobic :) jak bedziesz serwisowal auto na czas i nie palowal na zimnym to nic nie powinno sie stac :)

ja juz przejechalem kolo 20tys i nic sie nie dzieje :) kolega swoja 163KM zrobil na 204 i tez auto smiga jak sie patrzy :)

Opublikowano
no ja wlasnie myslalem zeby ze 163ps podnies na 198. czlowiek od chipa mowi ze to bezpieczne i ze nic sie nie stanie..wiec chyba jednak sie skusze ;)
Opublikowano
kolega polecił mi jakiegos goscia z poznania sam tam robil samochod co prawda nie bmw a VW i zrobil juz na chipie 170tys i nic sie nie dzieje a dodam ze samochod w dniu dzisiejszym ma przelatane 330tys.
Opublikowano
kolega polecił mi jakiegos goscia z poznania

jak chcesz jeździć dalej autem zrób program u kogoś kto na tym się zna w twoich okolicach - Masters :cool2: