Skocz do zawartości

318i sedan -odstający boczek od drzwi tylnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć ,jak w temacie mam problem kosmetyczny z tylnym boczkiem w swoim dupowozie.Myślałem ,że to wina spinek wiec takowe zakupilem ale one są w porządku ,boczek odchodzi od góra przy szybie tam są jakies blaszane uchwyty i co go tam wepchne to przy otwieraniu drzwi odczepia się. Miał ktoś podobny problem i jak go mozna rozwiązac??
Opublikowano
W sumie tylnych obic sie za czesto nie zdejmuje moze blaszane uchwyty wzmocnic jakims klejem , ja mam to samo w swoim lecz w przednich drzwiach, boczek sie podnosi i klinuje nyple od centralnego..i musze otwierac drzwi z kluczyka.. I wymienilem wszystkie zatrzaski dokrecilem sruby ale od szyby i tak odchodzi i sie podnosi przy zamykaniu czy otwieraniu drzwi
Opublikowano
po zakupie auta juz mi odstawał, troszke to nie fajnie wygląda jak mi gorna czesc boczka wisi od drzwi, moze u mnie czegos brakuje na tych blaszkach dlatego pytam?
Opublikowano
Zdjęć pewnie nie zrobiłeś? Mam ten sam problem + ciężko otwierające się drzwi.