Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra robota missiek0226 :cool2:

podrzuć jeszcze numer VIN, żeby rodzynek nie umknął.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. W ogłoszeniu podany jest przebieg 190000km, po telefonie do serwisu, udzielono mi informacji, że samochód w styczniu 2011, miał 271000km. Omijajcie ten samochód z daleka. Szukam BMW e90 lub e60, każdy taki przypadek będę tutaj dodawał. Pozdrawiam.

Link do ogłoszenia :

http://otomoto.pl/bmw-530-alu19-skora-bixenon-raty-C22013983.html

Dobrze, trzeba piętnowac oszustów.

Inna sprawa, ze 270 tys km to wg mnie niski przebieg jak na e60 z silnikiem diesla za 48 tys zł...

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dobra robota missiek0226 :cool2:

podrzuć jeszcze numer VIN, żeby rodzynek nie umknął.

nr VIN w tytule ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

już czytałem o tej firmie z Nysy LUXURY CAR na innym forum.

znakiem tego krańcowanie liczników to u nich normalka

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ja bym go kupił, a następnie podał ich do sądu :)
Opublikowano
A ja bym go kupił, a następnie podał ich do sądu :)

To byłoby niehumanitarne. Kto by się wtedy zajmował handlem samochodami w tym kraju :D Więzienia przepełnione, w celach na 4 osoby siedziałoby 20 handlarzy, i wreszcie czym by jezdzili łowcy tanich okazji. I przede wszystkim to forum straci swój koloryt. Niech już lepiej zostanie jak jest :mrgreen:

Opublikowano
Witam. W ogłoszeniu podany jest przebieg 190000km, po telefonie do serwisu, udzielono mi informacji, że samochód w styczniu 2011, miał 271000km. Omijajcie ten samochód z daleka. Szukam BMW e90 lub e60, każdy taki przypadek będę tutaj dodawał. Pozdrawiam.

Link do ogłoszenia :

A czego ty siespodziewales za ta kasę? Chcecie tanio to wam sie tanio zalatwia. Trupy :cool2:

I tak jakis frajer go. Kupi :cool2: jest ich dużo. Wierzcie mi .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Link do ogłoszenia :

A czego ty siespodziewales za ta kasę? Chcecie tanio to wam sie tanio zalatwia. Trupy :cool2:

I tak jakis frajer go. Kupi :cool2: jest ich dużo. Wierzcie mi .

:cool2: hehe :D zeby tylko te 271tys. miala