Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie moje bmw 520d data produkcji 2007.04.05 posiada nawigację business 1 czytnik w kokpicie .

czy jest możliwość wgrania polskiego menu fajnie jakby było z polskim lektorem i wgrania polskiej mapy ,myślałem że nie będę miał problemu

dzwoniłem do firm na allegro i okazało się że żadna nie wgrywa menu po polsku do nawigacji business czy posiadacie namiary na taką firmę w Polsce ?

dziękuje za pomoc GRZESIEK.

Opublikowano

Dzięki kolego :)

Jestem z woj.lubelskiego , szkoda że niema lektora ,ale fajnie że jest menu i mapka to już jest super .

bardzo bym się cieszył jakbyś pomógł mi wgrać polskie menu i oczywiście mapkę :) mogli byśmy się dogadać

Ja bym się cieszył z nawigacji ,a kolega z prezentu gwiazdkowego ,do Wielkopolski nie jest tak daleko :D

Opublikowano

Hej,

Polskiego menu Tobie nie wgram, ponieważ nie jest nigdzie dostępne za free. Jest osoba w Poznaniu która się tym zajmuje ale to koszt 800zł. Mapkę możesz sobie sam załadować do auta, pobrać i wypalić na płytce. Link podałem wcześniej, wszystko jest opisane. Jest jeszcze firma w Łomży która też to zrobi i tam będziesz miał bliżej.

Link: http://www.uczymyautapolskiego.pl/produkty/bmw.html

Pozdrawiam,

Klik: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=447545

Opublikowano

Dziękuję za linka ,przedzwoniłem i już umówiłem się na wgranie menu ,firma jest chyba ok ,

zrobią mi po promocyjnej świątecznej cenie :)

A co do wgrania polskiego menu to oczywiście myślałem że zrobisz to za pieniądze

myślałem ,że się tym zajmujesz po prostu nie zrozumieliśmy się .

jeszcze raz dziękuję za pomoc ,miłego weekendu życzę .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
czy ktoś z kolegów się orientuje czy można w E60 przed liftem zamontowac nawigację CCC (Business) po lifcie ? Chodzi mi przede wszytskim o panle przedni czy tam wszytsko pasuje ?