Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

jestem tu nowy i nie orientuje sie bardzo jeszcze w waszym forum wiec jak cos zrobie nie tak to upominajcie :norty:

do sedna.

trafila mi sie okazja kupna bmw e36 318 na zastanowienie mam 2 dni bo sprzedajacemu sie spieszy moja prosba to pomoc w sprawdzeniu go.

1 zaznaczam ze sie nie znam na bmw wiec jak moge okiem laika sprawdzic auto

2 co powiecie mi o tej wersji

3 co powiecie mi o tej jednostce napedowej

4 czy faktycznie czesci do bmw sa bardzo drogie

5 spalanie

6 wyslucham kazdej rady

cos o autku

tak jak wspomnialem jest to e36(chyba) 318 z 1996r sprowadzona 3mies temu posiada 2 poduszki, el. przednie szyby, climatronic dwu strefowy i chyba komp pokladowy przebieg to 164tys. wlsaciciel chce za nia 8 tys i przy pierwszej probie zbicia ceny powiedziac ze z tego nic nie spusci. co o tym myslicie

Opublikowano
na zastanowienie mam 2 dni bo sprzedajacemu sie spieszy

Chce popędzić parcha i dlatego Cie pogania.

wiec jak moge okiem laika sprawdzic auto

Jesli się nie znasz to odpuść sobie bo możesz nieźle sie wpakować kupując kupę złomu :mad2:

3 co powiecie mi o tej jednostce napedowej

Nie należy do najlepszych. Jesli już to szukaj 2,0 minimum

4 czy faktycznie czesci do bmw sa bardzo drogie

Są drogie ale jak o coś dbasz to posłuży Ci na bardzo długo

5 spalanie

Jeśli sama benzyna to na poziomie 9-11 L na 100

6 wyslucham kazdej rady

Odpuść ten model i poszukaj na allegro coś i wrzuć tutaj link. Ktoś być może będzie znał to auto i więcej powie Ci o nim.

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Opublikowano
Po pierwsze nie ten dział- viewforum.php?f=44.Po drugie jakieś fotki auta ,jeżeli chcesz żeby ci wstępnie pomuc.Po trzecie jak byś jechał po auto,jedz z kimś kto ma pojęcie.Po czwarte przebieg raczej nie realny.Po piąte nie wiem co miał na myśli Breki,ale silnik 1.8M43 115km to bardzo trwała jednostka napędowa na łańcuszku.Pozdrawiam :wink: