Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chcę założyć hamulce z e38 750i do mojej bmw e34 525i

I chcę wiedzieć czy uchwyt zacisku będzie pasował czy trzeba coś przerobić/kupić prócz zacisku tarczy i klocków .

Pozdrawiam Johny

Opublikowano
nie podejdzie. de m3 e36 i e34 ale już z m50 pod maską podejdzie zacisk z 750 ale z e32. do 535 e34 tylko zacisk z 540 e34 albo m5.

Rozkodowanie numerów VIN na PW

sprzedam drążki kierownicze boczne (prawy, lewy) do e34 touring tanio

511185044 - nie odbieram prywatnych

Dbajcie o siebie i o innych

Opublikowano
NApewno da się założyc przecierz nie takie hamulce zakładają chcę wiedzieć czy uchwyt bedzie pasował bo pytałem kilku ludzi i mówiło że niewiedzą ale chyba powinno ale musze na 100% wiedzieć co muszę kupić .
Opublikowano
od 750 na bank nie podejdą. trzeba zrobic inne jarzma. Tylko nie ze zwykłej stali bo możesz się zdziwić w pewnym momencie.

Opublikowano
to sprawdź czy to ten sam numer części a się przekonasz

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam Koledzy mam pytanie od niedawna jestem posiadaczem E90 i ostatnio zmieniłem Hamulce kupione w tym Sklepie:

http://czescidobmw.pl/

Klocki są Jurid Whiate ceramik

Po załozeniu klocków kilka dni pózniej zaczeły klocki strasznie pisczec i nie wiem co zrobić.

Przy zakładaniu sprawdzałem tarcze na serwisie mi kazalize są bardzo dobre.

Pisałem do sklepu gdzie kupiłem sprzedawca twierdzi ze to sa oryginały i jedne z najlepszych klocków, ze trzeba wymienic terz tarcze i wszystko bedzie ok.

Czy klocki sie moze dotra i nie bedzie pisczało czy wymieniac dalej na inne klocki?

• 1 miesiąc temu...