Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wczoraj przestal mi dzialac OBC i obrotomierz oraz ekonomizer - rozebralem zegary i okazalo sie ze jedna ze sciezek idacych od wtyczki do OBC do bialej w zegarach po prostu sie rozsypala (nie przepalila ani nic w tym stylu - po prostu sie odkleila i rozpadla na kawalki), zastapilem ja przewodem bo nie wiem jak sie naklada lut na taka plytke - i teraz pytanie - czy taka naprawa jest bezpieczna - mi sie wydaje ze tak - kabalek ladnie zamocowalem - wszystko dziala jak nalezy - jaka jest wasza opinia ?? Autko to E30.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak srobiłeś dobrze i działa, to nic się nie stanie. Swoją drogą, to ciekawe, czemu się "rozleciała".
Kai
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja kiedyś bawiłem sie w przywożenie telewizorów z Niemiec.Część z nich miała właśnie przerwane ścieżki na płycie gł. podobnie ja to jest u Ciebie.Właśnie za pomocą drucika łączyłem je po czym szły jsk świerze bułki do ziomków na wschód a wiele z nich do dziś gra w domach u znajomych, więc możesz być spokojny, będzie ok.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.