Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś wie albo czy ktoś ma możliwość porównania czy klamka tylna i przednia są identyczne? Potrzebuję przednią prawą a mam możliwość kupienia w kolorze tylnej prawej no i dylemat czy będzie pasowało? :)
"Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić - to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz"
Opublikowano
Czyli zakładam że będzie pasowała :cool2:
"Jeżeli nie potrafisz czegoś prosto wyjaśnić - to znaczy, że niewystarczająco to rozumiesz"
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
a ja dodam trochę innę pytanie... czy jest możliwość przełożenia "muszli" z tylnej klamki, do przodu? czy to jest zespół, czy można to rozebrać i przełożyć? dostać lewą kierowcy jest dość trudno, a i cena trzy razy wyższa niż tyłu...
Opublikowano
Powiem szczerze że nie wiem co to jest muszla ale klamka zewnętrzna jest w pełni rozbieralna, wybijasz ten bolec stolec i masz klameczkę rozpołowioną...