Skocz do zawartości

e60 530d, wybruje na wolnych obrotach i na R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeszcze jedna podstawowa sprawa sprawdz jak przy łożysz kolo do piasty bez śrub czy nie chodzi góra dół to są też najczęstrze przypadki miałem to wiele razy :) nie wy cetrujesz koła musisz dokupic odpowiednie dystanse
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
u mnie winne bicia były felgi oryginalne, a był luz między piastą a felgą i nigdy koło nie było centralne przykręcone. Podnieś auto włącz D i niech koła się kręcą będzie widać czy nie robi się "jajo" ( u mnie było widać jak nierówno chodzą koła) to powodowało wibracje i drgania w aucie.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Odpuść sobie meyla jako poduszki silnika. Meyla to możesz kupić łączniki stabilizatora albo sworznie jak nie chcesz kupować tych z górnej półki. Ale jeżeli za pół roku nie chcesz kupować ponownie poduszek to kup LEMFORDERA albo CORTRECO. Trzeba sporo wydać nawet 2x więcej ,ale gwarantuje Ci że 3-5 lat będziesz miał spokój.

Używane części do BMW e36 e38 e39 e46 e53 e60 e87 e90 f01 f10 f30

tel .: 731 885 885 Zapraszam :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39682621