Skocz do zawartości

Co powinno się dostać przy odbiorze z X3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...

- dwa breloczki do kluczy

- czapke z kolekcji odziezowej BMW i R. Kubicy (!!!)

- dwa kubki na herbate

- zbiornik paliwa

...

i rachunek na $53k... :duh:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano (edytowane)

u mnie bylo:

- książka serwisowa, instrukcja, kontakt na assistance od BMW, wizytówka doradcy serwisowego

- dwa komplety kluczy + jeden breloczek

- portfel firmowy (ale taki mały)

- gaśnica, apteczka i trójkąt

- paliwo na jakieś 100 km

- uścisk ręki i krzyżyk na drogę :-)

zapomniałem, nakładki do śrub też były.

Edytowane przez drpop3
Opublikowano
...

No, to masz jak za darmo :-). Tu za te pieniądze ledwie na golca w podstawie by stykło, eh.... :mad2:

Opublikowano
...

No, to masz jak za darmo :-). Tu za te pieniądze ledwie na golca w podstawie by stykło, eh.... :mad2:

Pełna zgoda,u nich za 53k$ dostaniesz 35i u nas za 50kEur słabo wypasioną 20d i gdzie tu sprawiedliwość :cry2:

Opublikowano
Pełna zgoda,u nich za 53k$ dostaniesz 35i u nas za 50kEur słabo wypasioną 20d i gdzie tu sprawiedliwość :cry2:

No wlasnie, gdzie? U was mozna zamowic sobie 20d, 30d a nawet 35d (!!!)! :cry2: A ja tu mam tylko benzyne...

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Wydaje mi sie, ze za 10% prowizji moge wyslac X3 do PL na te Twoje bolaczki. :)

Kiedyś było tak: