Skocz do zawartości

Srebrne bmw rej.FGW - prośba o kontakt . Gorzów i okolice !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na wstępie proszę o nie kasowanie tego tematu chociaż przez kilka dni.

Sprawa jest nietypowa ale bardzo ważna . Dziś tj.w środę około godziny 17-tej w Gorzowie stałem na światłach przy katedrze ( jadąc od mostu na Warcie ) obok srebrnego bmw .

Było to E46 coupe , kolor srebrny , rej.FGW ale nie o auto mi chodzi ale o dziewczynę , która tym autem kierowała .

Była tak śliczna ,że aż zaparło mi dech w piersiach . Zamurowało mnie jak nigdy .

Na moje nieszczęście , zanim zdążyłem ochłonąć , dziewczyna skręciła w prawo w stronę szpitala a ja jako,że byłem ustawiony na środkowym pasie musiałem pojechać prosto i straciłem ją z oczu .

Bardzo proszę kolegów z lubuskiego o jakieś namiary na to auto albo na tą dziewczynę . Bardzo proszę na PW .Będę niezmierny wdzięczny i nie ważne w chwili obecnej czy to jakaś dziewczyna gangstera czy cokolwiek innego .

Z góry dziękuję i jeśli ktoś coś wie w tym temacie , proszę na priv.Dziękuję.

Edytowane przez Wika
Opublikowano
to kolejny dowód na to, że Miłość od pierwszego wejrzenia może dopaść każdego nawet w oczekiwaniu na zielone światło ... Niestety nie mogę pomóc, ale życzę powodzenia, na następny raz jest nauczka, że trzeba zajechać drogę, włączyć awaryjne i wyznać uczucie :D
M.i.k.l.i.k.
Opublikowano

To była wyjątkowa sytuacja , która zupełnie mnie zaskoczyła .

Bardzo proszę o PW jeśli ktoś może pomóc w uzyskaniu namiarów ( miasto , tel. ,cokolwiek ) i proszę również o powstrzymanie się od złośliwych komentarzy , bo to przecież każdemu może się przytrafić :)

Dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano
jakie złośliwe komentarze? myślę, że żadna osoba nie wyśmieję Cię, a i każdy kto coś wie pomoże na pewno. BRAWO za inicjatywę, determinację i trzymamy kciuki za owocne poszukiwania !! nawiasem mówiąc u mnie Łodzi też kręci się kilka fajnych.....coupe oczywiście :8)
Opublikowano
dziewczyna skręciła w prawo w stronę szpitala a ja jako,że byłem ustawiony na środkowym pasie musiałem pojechać prosto i straciłem ją z oczu.

Trzeba było odbijać w prawo i wyrywać na stłuczkę :mrgreen:

A tak na poważnie powodzenia w poszukiwaniach :)

Opublikowano

Nigdy się nie marnuje takich sytuacji :D kij ze środkowym pasem, to skrzyżowanie jest duże na pewno byś zdążył :twisted: może napisz więcej szczegółów, jaki miała kolor włosów, coś więcej o samochodzie (może felgi? m pakiet lub bez?). BMW na FGW...- stawiam, że to Chwalęcice lub Kłodawa (albo okolice), zrób sobie wycieczkę w tamte strony, albo najlepiej daj w łapę jakiemuś policjantowi, niech poszuka Ci srebrnych e46 coupe z rej. FGW, może być ich max kilka...

EDIT: oby tylko dziewczyna nie miała zbyt dużego przebiegu...przepraszam :silenced:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja to bym na twoim miejscu na demotywatory uderzyl :8)

🙃🙃

Opublikowano
Siemanko. Jedno srebrne Coupe FGW stoi często ( cały czas w sumie) na mieszka pierszego kolo stacji benzynowej i sądu ale nigdy nie widziałem kto nim jeździ a jeżdzę często odbywając Służbe na Lini 2, a co za tym idzię druga srebrna Coupe jeździ czesto w strone Łupowa ul. kostrzyńska ale co dalej się z nią dzieje nie wiem ; )
Opublikowano

Narazie dziś zaliczyłem pierwszą wtopę .

Namierzyłem taką bmw w Jeninie - ok. 10 km od Gorzowa .Była lub jeszcze jest wystawiona na sprzedaż na poralu aukcyjnym ( przeglądałem chyba wszystkie srebrne bmw z lubuskiego ) . Rej.FGW...T , więc myślę,że to może ta .

Zadzwoniłem ,odebrał młody gościu ale co tam ( może jej brat,pomyślałem ) ,więc umówiłem się na oględziny .Szybko kwiatki , gajerek i jadę .

Przyjeżdżam na miejsce a tam gostek myje to auto na podjeździe .

Podchodzę ,przepraszam że nie w sprawie auta ale dziewczyny , która tym autem jechała dwa dni wcześniej a on na to , że mam pecha ,bo tylko on tym autem jeździ .Zonk .

Stoje z tymi kwiatami jak debil, nie wiem czy mu wierzyć ale wyszła jego mama i powiedziała mi to samo , więc dałem kwiaty mamie i szybko się zawinąłem .

Porażka na maksa :(

Opublikowano

jaka porażka! rozegrałeś to z klasą, nie przejmuj się porażkami - trzeba próbować i walczyć, powodzenia! :D

Opublikowano
Siemanko. Jedno srebrne Coupe FGW stoi często ( cały czas w sumie) na mieszka pierszego kolo stacji benzynowej i sądu ale nigdy nie widziałem kto nim jeździ a jeżdzę często odbywając Służbe na Lini 2, a co za tym idzię druga srebrna Coupe jeździ czesto w strone Łupowa ul. kostrzyńska ale co dalej się z nią dzieje nie wiem ; )

Dzięki za to info , sprawdzę przy najbliższej okazji .

Co do dziewczyny , to miała jasno-brązowe włosy i była bardzo ładna ale wybaczcie ,nie potrafię zbytnio tego pojęcia zdefiniować .

Dla każdego to może znaczyć coś zupełnie innego .

Ona była jakby trochę Pocahontas z bajki , sam nie wiem .

Zwyczajnie mi się bardzo podobała .

Opublikowano

Namierzyłem taką bmw w Jeninie - ok. 10 km od Gorzowa .Była lub jeszcze jest wystawiona na sprzedaż na poralu aukcyjnym ( przeglądałem chyba wszystkie srebrne bmw z lubuskiego ) . Rej.FGW...T , więc myślę,że to może ta .

Zadzwoniłem ,odebrał młody gościu ale co tam ( może jej brat,pomyślałem ) ,więc umówiłem się na oględziny .Szybko kwiatki , gajerek i jadę .

Podchodzę ,przepraszam że nie w sprawie auta ale dziewczyny , która tym autem jechała dwa dni wcześniej a on na to , że mam pecha ,bo tylko on tym autem jeździ .Zonk .

Stoje z tymi kwiatami jak debil, nie wiem czy mu wierzyć ale wyszła jego mama i powiedziała mi to samo , więc dałem kwiaty mamie i szybko się zawinąłem .

Czyli to BMW o którym ci pisałem . Jenin jest za Łupowem. także sprawdz te autko co stoi na ul. Mieszka I : )))

Opublikowano
Ja bym tylko odpuścił następnym razem ten "Garnitur". Jak ma być elegancko to włóż marynarkę ale garnitur sobie odpuść. No i powodzenia w szukaniu tego szczęścia.
Opublikowano

Proponuję poszukać "wtyków" w powiecie w Wydziale Komunikacji. Tam wiedzą wszystko o autkach :cool2: .

btw. lubuszanki są właśnie takie ładne :D .

Opublikowano

Napisałem gajerek ale de facto chodziło właśnie o marynarkę .Ubiór to jednak nie najważniejsza sprawa w tym temacie.

Swoją drogą ( ponoć ) do bmw gajer czy nawet sama marynara nie pasuje , takie są niestety obiegowe opinie .

Jeszcze jedna kwestia - wcześniej napisałem prośbę o nie pisanie złośliwych komentarzy .Nie chodziło mi jednak o to,że się na kogoś z forumowiczów obrażam tylko bardziej o to ,że sam jestem w związku i to co mam zamiar zrobić nie do końca jest fair a właściwie nie jest fair i to z samej definicji.

Proszę jednak nie pisać złośliwych ani moralizatorskich komentarzy i nie oceniać mojego postępowania negatywnie .

Dzięki i jak coś , to proszę na PW , bo nie chcę nikomu przysparzać problemów itd.

Ani tej osobie , której szukam,bo jej przecież wcale nie znam , ani też sobie.

To tyle .Pozdro

Opublikowano

przeciez tu sami swoi :) kazdy pewnie kogos zostawil kiedys i w wiekszosci tutaj to sami panowie wiec masz pewnie pelne zrozumienie :)

pomysl z wydzialem komunikacji dobry albo sprobowac na policji moze masz tam jakiegos dalszego znajomego znajomego i uda sie cos namierzyc :)

szukam
Opublikowano

Gorzów nie jest duży :D zbierz kolegów ilu się da i w drogę każdy niech sprawdza jedno osiedle a może taką bmw znajdziecie :) Ciekawa opowieść

Życzę powodzenia :)

przeciez tu sami swoi :) kazdy pewnie kogos zostawil kiedys i w wiekszosci tutaj to sami panowie wiec masz pewnie pelne zrozumienie :)

pomysl z wydzialem komunikacji dobry albo sprobowac na policji moze masz tam jakiegos dalszego znajomego znajomego i uda sie cos namierzyc :)

Albo powiedz na policji że Cię przytarła heh :)

Opublikowano

Już wiem czemu w ogloszeniach zasłaniają tablice rej...

Boją się o swoje żony, matki i kochanki.

Opublikowano
Napisałem gajerek ale de facto chodziło właśnie o marynarkę .Ubiór to jednak nie najważniejsza sprawa w tym temacie.

Swoją drogą ( ponoć ) do bmw gajer czy nawet sama marynara nie pasuje , takie są niestety obiegowe opinie .

no pewnie, że nie pasuje, ja jeżdżę tylko w dresach, a kolor samochodu mam czarny haha :mrgreen: w Transporterze pierwszym jakoś pasował gajer do e38, trzeba walczyć ze stereotypami.

p.s wszystkie ładne dziewczyny z lubuskiego jakie znałem (a spędziłem tam pół życia) studiują w szczecinie na US lu PAM, nie masz daleko, szukaj po klubach w wolnych chwilach :8)