Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy powiedzcie w jakich warunkach grzeją lusterka zewnętrzne ,jaka musi być temperatura ? Dzisiaj miałem zaparowane mocno i było 5c i nic włączam grzanie tylnej szyby i też nic :? Czy temperatura musi spaść poniżej 0c ? Dzwoniłem do serwisu to z wyposażenia ma opcję grzania lusterek zresztą koleś mówi że wszystkie x-y mają grzanie :?: ,Może ja nie mam :cry2:
Opublikowano
Marcin, może tak jak u mnie ktoś stracił lusterka i szkło wstawił na sztukę? Pozdrawiam.
Opublikowano
Oryginał siedzi,sprawdzałem i jest grzanie, ale najważniejsze to czy jest ciągłe ,czy jednak działa poniżej +3c.Serwis twierdzi że grzać powinno ciągle ,prawda to ? wszystko jest podpięte może bezpiecznik jakiś jest odpowiedzialny za to wie ktoś z was który to.Jest jeden wątek ktoś sugeruje że są przepalone wkłady ale sprawdzałem miernikiem jest przejście obwód,po podpięciu pod 12v wkład grzeje więc coś jest z zasilaniem nie tak lub temperatura musi spaść poniżej +3 c.
Opublikowano

Temperatura nie musi spaść poniżej +3, przynajmniej u mnie tak jest dziś działały przy +7.

pozdrawiam :cool2: X5 :cool2:

Opublikowano
Wyciągnąłem wkłady z prawej i z lewej po założeniu grzeją, dziwne to ale wydaje mi się że nie było styku odpowiedniego, wsuwki były zaśniedziałe po założeniu szkła zaczęły grzać są ciepłe i czuć to ręką więc jest gitara :cool2: