Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum i pisze z prosba o pomoc. Ostatnio zauwazylem w moim X5 z 2007 roku mokre dywaniki z tylu. Dzieje sie tak glownie po deszczu, ale nie wiem, skad woda moze przeciekac. Podejrzewam uszczelki w drzwiach. Samochod jest bezwypadkowy. Czy ktos spotkal sie z taka przypadloscia?

Bede wdzieczny za rade.

Pozdrawiam

Opublikowano
Racja - przepraszam za spam w dziale E53. Admina prosze o usuniecie. Temat powtorzylem na (mam nadzieje) wlasciwym forum E70. Pozdrawiam.
Opublikowano

A jesli masz panorama dach to moze nie domkniety lub zle ci sie domyka.

A jesli masz E 70 to moze to byc uszczelka w drzwiach,duzo o tym bylo na angielskim forum.

Opublikowano
A jesli masz panorama dach to moze nie domkniety lub zle ci sie domyka.

A jesli masz E 70 to moze to byc uszczelka w drzwiach,duzo o tym bylo na angielskim forum.

Sprawdze jutro rano. Jaki jest link do tego angielskiego forum?

Opublikowano
Uszczelki w drzwiach sprawdzilem i sa suche. Dachu panoramicznego nie mam. A dywaniki po deszczu znow mokre. Co jest..?
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja kiedys mialem taki problem w audi. Liscie zapychaja odplyw wodny pod maska.

Woda ktora scieka z szyby pod maske musi miec odplyw jakis, mozliwe ze jest zapchany.

Paru osobom tak pomoglem