Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Racja, mam tak i mnie to irytuje, gdzie np. merc ma to w standardzie.

Zawsze pozostaje uchwyt w tylnym podłokietniku.

Nie chce mi się montować cub-holderów bo ro jest rzeźba.

Opublikowano
Wewnątrz to chyba największa wada E90. Regularnie robię trasy i ratuje mnie tylko brak navi. We wnękę koło dźwigni hamulca ręcznego wchodzi puszka/mały napój z maka. Problem pojawia się, gdy nie jedzie się autostradą, bo dopóki napój tam stoi to biegi zmienia się dość ciężko... Można też napój przechowywać w podłokietniku, ale komu chce się podczas jazdy otwierać/zamykać podłokietnik i do tego nienaturalnie wyginać rękę, często odrywając wzrok od drogi.
Opublikowano
Największą wadą chyba nie, ale istotnie denerwuje. Dla mnie umiejscowienie przycisku otwierania szyby pasażera to porażka...
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
U mnie minęło już 50kkm z samochodem i również ten sam nawyk. Nie raz na autostradzie przed bramkami zafundowałem pasażerowi świeży powiew.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Mam jeszcze inne pytanie odnośnie uchwytów...Mnie interesuje czy jest szansa dołożenia tego uchwytu w podłokietniku obok adaptera na telefon? U mnie jest głęboki schowek wyłożony materiałem ale widziałem takie wersje okrągłe z kratkami nawiewu do chłodzenia. Czy zamiana łączy się z wymianą całego podłokietnika?

• 1 rok później...