Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio byłem w Holandii około miesiąca auto stało nieużywane(sporadycznie pare km do sklepu) i często padał deszcz, okazało sie że gdy otwieram bagażnik w tapicerce klapy znajduje sie woda, dość duże ilości:-( w załeżności jak wysoko sie uniesie klape cieknie albo po ramie od szyby albo z tapicerki) myslałem że to chwilowe ale niestety problem sie powtarza. prosze o pomoc sprawdzałem uszczelki i sa na moje oko ok. Jak rokrecic ta tapicerke na klapie bagażnika, Prosze o pomoc żeby mnie rdza mnie nie zjadła. :cry:

Pozdrawiam

Opublikowano
Ściągnij obicie klapy bagażnika i od wewnątrz ją wypucuj :cool2: odpływy są chyba trzy. Miałem taki sam problem u siebie, pędzel z długim włosem i płyn do spryskiwaczy (akurat był pod ręką). Powodzenia
Opublikowano
a mogł bys mi po krotce napisac od czego zaczać zdejmowanie poszycia? tak żeby niczego nie połamac :-) bede bardzo wdzieczny
Opublikowano
Poszukaj u "wujka" google "sam naprawiam bmw3 e46_PL.pdf". Wszystko będzie bardzo przejrzyście opisane. Po demontażu nie zakładaj wszystkiego z powrotem od razu, przewietrz/wysusz wygłuszenie z teks-tyli dokładnie. Powodzenia