Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Faktycznie szkoda, że nie ma czegoś takiego jak E30... poza tym to nie narzekam :wink:

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg

Opublikowano

Wybaczcie, może to banalne dla was pytanie, ale jestem posiadaczem BMW od stosunkowo krótkiego czasu, poprostu łapię klimat... mianowicie co znaczą te B6; B7; B9 itd.

I jeszcze jedno, czym głównie te motory różniły się od seryjnych. Pytam bo ktoś mi sugerował że ja mam motor właśnie Alpiny a poza tym wszystko seryjne... To możliwe?

Lakiery sam.
Opublikowano
odnosnie "maniaka alpin" chciałbym chosby zginąc z jego ręki ale przy tej białej e28.... odnosnie postu wyzej - w polsce jest wszystko mozliwe - lecz bardzą watpie Alpina to cos jak przekraczanie granic piekna, mocy i doskonałosci BMW i trzeba przyznac ze Alpina to jest własnie to przekroczenie
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tego się nie da skomentować,kazdy z nas by chciał znać tego gościa i te piękności.Wielkie brawa :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
  • 3 miesiące temu...