Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od kliku dni miałem mały problem ze zmianami biegów... Z dnia na dzień musiałem użyc coraz to większej siły by wrzucic jakikolwiek bieg (czuc jakby coś przeszkadzało w jej zmianie) aż do dzisiaj gdy po odpaleniu silnika nie dało się wrzucic żadnego biegu... Podczas gdy próbuję wrzucic pierwszy bieg to samochód zaczyna się już toczyc ale biegu nadal nie da się wrzucic :| Sprzęgło też nie chodzi tak jak powinno... Czyżby skrzynia do wymiany czy jednak coś ze sprzęgłem ??? Aha. No i skrzynia chodzi normalnie podczas gdy silnik jest w spoczynku... Z góry dzięki za porady.
Opublikowano
Znam już przyczynę... powstał wyciek
skąd mam wiedziec ? nie mam jak psrawdzic...
A o co tutaj w ogóle chodzi . Z kąd wiesz że masz wyciek skoro nie masz sprawdzić
Opublikowano
Tak jak mówiłem jedź do mechanika, on ma kanał zapłacisz 50 zł. i powie Ci skąd ten wyciek, nie jesteśmy w stanie postawić diagnozy skoro Ty nie możesz jej zweryfikować zaglądając pod auto.
tel. 514.99.46.99