Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Interesuje jaka jest różnica między Mpakietem przed liftingiem i przed. Mam po lifcie , a widzialem do kupienia komplet przed liftowy.Wiem,że napewno różni sie wielkością parktroników-i tu pytanie , jak kupie tamten przed liftem z dużymi otworami to musze zmienic czujniki, czy sa jakies przejściówki,aby założyć te mniejsze?
Opublikowano

O ile mi wiadomo to m-pakietowe zderzaki przed i po lifcie są takie same i jak maja otwory na parktronik to właśnie na te małe czujniki przedliftowe.

Dużo informacji na ten temat znajdziesz na tym forum poszukaj :search:

Opublikowano
O ile mi wiadomo to m-pakietowe zderzaki przed i po lifcie są takie same i jak maja otwory na parktronik to właśnie na te małe czujniki przedliftowe.

A ja bym powiedzial inaczej.

Jezeli juz naprawde niczym sie nie rozni zderzak m-sport przed i poliftowy to napewno czujniki sa te duze. Montowalem ostatnio M-sport i czyjniki pasuja z wersji przed liftowej. Tego jestem na 100%. I wydaje mi sie rowniez ze facet w servisie powiedzial ze nia ma M-sportu przed czy po liftowego.

Opublikowano

A ja bym powiedzial inaczej.

Jezeli juz naprawde niczym sie nie rozni zderzak m-sport przed i poliftowy to napewno czujniki sa te duze. Montowalem ostatnio M-sport i czyjniki pasuja z wersji przed liftowej. Tego jestem na 100%. I wydaje mi sie rowniez ze facet w servisie powiedzial ze nia ma M-sportu przed czy po liftowego.

Dokładnie jak kolega pisze. Ja montowałem u siebie fabryczny nowy oryginalny M-pakiet, a że mam auto po lifcie z PDC to musiałem dodatkowo dokupić czujniki z przed liftu i wiązki. Doszło jeszcze kilka elementów nie chce mi się drugi raz opisywać różnic, możesz sobie poczytać to co opisałem w innym poście proszę viewtopic.php?f=73&t=138862. ADS11 wysyłem ci nr na tel. na priv. Jak chcesz to dzwoń udzielę ci kilku rad, jest np możliwość wykorzytania czujników z auta po lifcie, ale trzeba kupić M-pakiet do wersji bez PDC, wyciąć otwory pod czujniki poliftowe i dokupić w ASO koszyki do czujników poliftowych (przód nr katalogowy 51110432215 cena ok 52zł za szt. x 4, tył nr katalogowy 51127178177 cena ok 28zł za szt x 4). Są dostępne oddzielnie i klejone do zderzaka od środka, ale to już trochę kombinacji (oszczędność jakieś 1000zł).