Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Znalazlem broszure z akcesoriami do F25. Link ponizej. Jezeli ktos ma wersje na inne rynki (EU, DE), prosze podeslac na priv, albo zalaczyc. Bedziemy uzupelniac linki.

Wersja USA: File name: BMW_X3_F25_Accessories_Brochure_by_dandanio_USA_Market.pdf File size: 6.95 MB

Wersja POL: File name: BMW_X3_F25_Accessories_Brochure_by_dandanio_POL_Market.pdf File size: 7.47 MB

Edytowane przez dandanio

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Nie moge znalezc w/w w PDFie. Ma ktos? Moze sie podzielic? Ew. BMW Performance czesci do F25?

za dużo otwierasz tematów na raz kolego.Zalecam wpierw poczytać,potem pytać.

Moje pytanie do Ciebie ile czeka się na X3 w usa :?:bo wiem ze źródeł,że o wiele krócej jak w Europie,pomijając fakt,że auto niemieckie :norty:

Opublikowano

Ostatnio powiedziano mi 4 tygodnie, max., niezaleznie od wybranych opcji.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Ostatnio powiedziano mi 4 tygodnie, max., niezaleznie od wybranych opcji.

o k..wa tak krótko,to nie sprawiedliwe,my czekamy pół roku :mad2: co najmniej :!:

PS.wyprowadzam się do usa :)

Opublikowano
PS.wyprowadzam się do usa :)

Hehehe, dobra, przyjezdzaj. :)

Ale u nas sa do wyboru tylko dwa silniki: I6 i I6 z turbina (oba 3 litrowe i oba benzynowe). Od wrzesnia model oznaczony 28i ma miec 2.0L I4 z turbina podrasowany do jakichs 260 konikow. Ale to narazie tylko plotki.

Za to jakbys tu kupil X3 to z tej kasy, co masz odlozona w PL, to bys kupil, nie przymierzajac, dwa. :)

Kiedyś było tak:

Opublikowano
Za to jakbys tu kupil X3 to z tej kasy, co masz odlozona w PL, to bys kupil, nie przymierzajac, dwa. :)

Słyszałem i tu znowu niesprawiedliwość,chociaż że w cenie jednego mam dwa to lekka przesada,ale prawda jest że w USA za 40 tys.$ masz auto warte w europie 60 tys.EUR.Nie rozumiem tej polityki BMW AG w końcu auto jest europejskie!

PS.dodam,że nie mieszkam w PL lecz w DE i tym bardziej mnie ta niesprawiedliwość gryzie,tym bardziej,że do Monachium mam ok.100km :D :D :D

Opublikowano
No nic, jutro bede mial .pdfy prosto od dealera z PL. Dziekuje za pomoc forumowiczow.

Kiedyś było tak:

Opublikowano

Czołem,

Czy możesz się podzielić PDFami?

Nie, po co?

Kiedyś było tak:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

w stanach na x3 czy x5 czeka sie w zaleznosci od alokacji jaka ma konkretny diler, czytalem o przypadku, gdy ktos mial x5 po 7 dniach od zlozenia zamowienia (trafil akurat na alokacje dilera, w ktorej mozna bylo zmienic konfiguracje tuz przed rozpoczeciem produkcji, mieszkal niedaleko od fabryki itd.), ja czekalem 8 tygodni i to jest raczej standard w przypadku x5

ostatnio terminy sie troche wydluzyly, bo podobno azja "wciaga" wiecej samochodow, poza tym japonczyki nie spuszczaja z cen z powodu zawirowan zw. z tsunami...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Dodalem katalog akcesoriow w pierwszym poscie. Moze komus sie przyda.

Kiedyś było tak:

Opublikowano
Jak juz zalozycie, prosimy o zdjecia. :)

Kiedyś było tak:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ciekawa konfiguracja - zwykla kiera i manualna klima

http://x3.xbimmers.com/forums/attachment.php?attachmentid=793857&stc=1&d=1355094961

Opublikowano

widziałem kiedyś w DE 335i w równie ubogich speckach (manualna skrzynia, manualna klima, goła kierownica, fotele standardowe), sroga żałość.

Nie chcę nowego wątku ciągnąć, a mnie męczy.... Ma ktoś z Was navi prof.? Chodzi o fotoradary.

U mnie nie ma nic nt fotoradarów - niestety.

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • 7 miesięcy temu...