Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, wczoraj zauwazylem ze nie leci mi płyn na reflektory, po zgłębieniu tematu okazało się ze płyn gdzieś pod reflektorem leci po zderzaku. zapewne przewód wypiął sie z dyszy znając życie. moje pytanie brzmi jak najłatwiej dostać się do tych przewodów? kanał? czy od góry da rade? czy coś ze zderzakiem moze trza kombinowac? licze na szybką porade bo akurat mam udostepniony kanał jakby co wiec moge szybciutko zadziałać...
najpiękniejszy dźwięk na świecie- R6 w BMW
Opublikowano
Jeśli nie uda ci się wyjąć dysz,to pozostaje odkręcenie zderzaka.Raczej ciężko będzie je wyjąć od zewnątrz bez ich uszkodzenia,bo mają od środka blaszki zabezpieczające.Odkręcenie zderzaka nie jest trudne.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
a jak za ten zderzak sie zabrac co by z jednego dwóch nie zrobić przypadkiem? z reguły kazde auto ma jakiś swój sposób na takie zabiegi i często okazuję sie ze wystarczy sposobem podczas gdy człowiek ciągnie, szarpie... siłuje sie a poźniej trzeba kleić i naprawiać... :norty:
Opublikowano
coś mi zaświtało, później było :search: , no i sie znalazło... jak sie chce to można.. hehe
Opublikowano
Glebnij sie pod samochod,zdejmij oslone silnika i bedziesz mial dostep do przewodow od spryskiwaczy,nie jest to szczyt marzen z iloscia miejsca ale ja ogarnolem bo w zime mi popekaly i musialem powymieniac :mad2:
Opublikowano
icemann należy Ci sie wielki browar- moje lenistwo nie pozwalało mi sie zabrać do rozbiórki zderzaka a z osłoną pod silnikiem nie było najmniejszych problemów. gdyby nie fakt ze przy okazji jej zdjęcia poobceniałem sobie jeszcze inne rzeczy to robota by mi zajęła góra 20min...:)