Skocz do zawartości

330d Tarcze + klocki. Czy ktoś posiada zniżki w ASO W-wa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie muszę wymienić tarcze + klocki w e46 330d. Wybór padł na ATE z ASO (Tarcze z Intercarsu odbiegają jakością od ASO). Dlatego pytanie czy ktoś z forumowiczów posiada zniżki w ASO w Warszawie?

Cena w ASO:

komplet tarcz 1512 zł

komplet klocków 944zł

Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Na pewno się odwdzięczę.

Opublikowano

witam

a kto ci kolego powiedział że że w aso mają lepsze tarcze klocki itp .nic podobnego jakosc podobna tylko narzut na czesci większy.

a co do tarcz ATE to pisano na forum że mają tendencje do "bicia"

pamiętaj że mineły czasy że kupując tarcze w aso zrobisz 100tkm

teraz srednio tarcze starcaaja na ok 60tkm

kup dobry zamiennik zaoszczędzisz kasy a na pewno bedziesz zadowolony

Opublikowano
dobry czyli jaki ? ja chce do swojej 320d wrzucic zaciski od 330 i mam dylemat z doborem tarcz i klockow. chcialem tarcze turbo groove nacinane + green lub red stuffy,potem oplot, ale malo wypowiedzi odnosnie tej kombinacji 3er, wiem ze narzekaja na zimmermany brembo itd, standardowe mi sie pogna i zeszkla klocki, jaki polecacie zestaw do 330?
Opublikowano
Ja mam tarcze Mikoda wersja GT nacinane, nawiercane + klocki fabryczne Jurid i jestem bardzo zadowolony, polecam

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
no tak tylko mikoda gt nie robi do 330 tarcz bo sprwadzalem. a wiem ze chwala sobie te tarcze, dlatego pytam o zestaw do 330 bo bede zaciski przekladal takie do siebie, tez zalezy jaki jurid bo jurid robil 3 odmiany klockow zaleznie od oczekiwan, z koncowka s, j, i chyba j-as nie pamietam, te najdrozsze mialy byc jak org, reszta lubila piszczec