Skocz do zawartości

[E46] Wizualny wyglad - przy waszej pomocy , co wyszło ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
takie e46 jak na tym zdjeciu powyzej, w silniku 2,5 jest ideałem :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :pray:

jeszcze przyciemnic szybki troche and i'm in heaven

sa gusta i gusciki , mi np sie te listwy kompletnie nie podobają i wyglada dla mnie wtedy samochod na przesadzony =d acz kolwiek silnik 2,5 chciałbym mieć , zaluje ze kupilem taki maly bo zaczyna mi brakować mocy ale tak pokochalem te auto ze i tak jeszcze nim pojezdze , tymbardziej ze to moje 1 :) FIRST LOVE

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki, umiem czytać (czasem tego żałuję)...
Opublikowano
takie e46 jak na tym zdjeciu powyzej, w silniku 2,5 jest ideałem :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :pray:

kolego, wydaje mi się, czy masz zdjęcie mojego 330d w swoim avatarze? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Dzięki, umiem czytać (czasem tego żałuję)...

A ja nie żałuję że umiem czytać...dzięki temu wiem co dobre.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hehe, zawsze to samo. Szkoda Twojego czasu, w tym wątku nie jestem zainteresowany dyskusją o zaletach benzyny.

Z mojej strony koniec OT.

hbreaker, poniżej jedyna fotka, do której mam w tej chwili dostęp zdalny. Była dyskusja o tych kierunkach, dla mnie przez te niepotrzebne jasne obwódki gubi się zarys jednej bryły z reflektorem:

http://img689.imageshack.us/img689/1939/p1000283a.jpg

Opublikowano

mi się te felgi podobają :) nabieram coraz większych chęci do zakupu takich :)

czarna beta ma coś w sobie ale jak kupujesz autko to kolor nie jest najważniejszym kryterium :)

co do chromów w czarnej trochę to razi i raczej jak bym miał upiekszać wolałbym czarny mat , w srebnej mam chromy ale w srebnej to pasuje i dobrze to wygląda :)

tutaj podzielam zdanie kolegi , białe kierunki ładnie się komponują z każdym kolorem , pomarańczowe wyglądają archaicznie i z innej epoki , ale niektórzy bardziej cenią klasyki i stan fabryczny

i nie przesadź z upiększaniem , nie montuje jakiegoś pierdzącego tłumika czy spojlerków ale wiejski tiuning

Opublikowano
Kombinujesz z felgami,kierunkami,listwami,przyciemnianiem szyb itd. a znaczek BMW na twojej masce praktycznie nie istnieje :duh: Podstawowa sprawa to zacząć od tego a nie od jakiś bzdur
Opublikowano
Kombinujesz z felgami,kierunkami,listwami,przyciemnianiem szyb itd. a znaczek BMW na twojej masce praktycznie nie istnieje :duh: Podstawowa sprawa to zacząć od tego a nie od jakiś bzdur

to wlasnie znaqczek jest bzdurą kolego , znaczek moge kupic i zamontować w 3minuty , a inne rzeczy to troche wyzwanie i ingerowanie w wyglad samochodu oO troche bez sensu mi sie wydaje to co napisales , znaczek ciezko znaleść , a podróba mi po miechu odpadła , na szczescie znalazłem juz , orygianlny ze zaszrotowanego e46 i lada moment dojdzie paczką tak ze znaczek jest juz ogarniety ;)

Opublikowano

Ja takie miałem, kupiłem z nimi auto ale poszły na śmietnik bo parowały .

Jestem zwolennikiem ori kierunków a nie ukrywam, że przy czarnym aucie pomarańczowe ( ale nie stare matowe ) wyglądają pięknie, ktoś gdzieś takie ładne e39 miał czarne + orange.

Opublikowano
Ja takie miałem, kupiłem z nimi auto ale poszły na śmietnik bo parowały .

Jestem zwolennikiem ori kierunków a nie ukrywam, że przy czarnym aucie pomarańczowe ( ale nie stare matowe ) wyglądają pięknie, ktoś gdzieś takie ładne e39 miał czarne + orange.

dla mnie osobiscie nic nie ma urokliwego w pomarcznkach , samochod wtedy wyglada na stary , nie wiem takie moje zdanie , teraz mam białe ale uwazam ze tez za bardzo sie odznaczają od reszty wiec chce jakos to zniwelować , chyba kupie te ciemniejsze boiale.. ale jak to wyjdzie.. nie wiem

Opublikowano

kolego, wydaje mi się, czy masz zdjęcie mojego 330d w swoim avatarze? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jesli ty wrzuciles to zdjecie z pytaniem 'jak to sie moze nie podobac?' to tak, mam twoje zdjecie :D co to za ringi?

Opublikowano

jesli ty wrzuciles to zdjecie z pytaniem 'jak to sie moze nie podobac?' to tak, mam twoje zdjecie :D co to za ringi?

no to jest moje auto w takim razie :mrgreen: są to ringi z tej aukcji: http://moto.allegro.pl/ringi-ccfl-bmw-e36-e46-e39-e38-e30-e34-gwar-24mcy-i1704623903.html (nie mam z nimi nic wspólnego, żadna reklama, jakby coś)

Opublikowano
ciezko zalozyc takie ringi ? duza jest ingerencja w lampy itd ? ile sie z tym scchodzi ? godzine ? dwie ?

jak nie masz xenonów to szybko, za godzine założysz.

Opublikowano
nie mam xenonów , potrzebne mi do tego jakies wieksze umiejetnosci ? czy ktos kto nie ma pojecia o tym poradzi sobie ? ;>

poradzisz sobie bez problemu... wystarczy:

1) wyjąć tą lakierowaną listwę pod lampami - banalne, jest na zatrzaski

2) wyjść klosz reflektora - również jest na zatrzaski

3) wykręcić żarówkę od świateł postojowych

4) wpiąć przetwornice w kabel od świateł postojowych i przeciągnąć przewody

5) zaczepić ringi na klipsy do odbłyśników

6) złożyć wszystko do kupy

Opublikowano
nie mam xenonów , potrzebne mi do tego jakies wieksze umiejetnosci ? czy ktos kto nie ma pojecia o tym poradzi sobie ? ;>

poradzisz sobie bez problemu... wystarczy:

1) wyjąć tą lakierowaną listwę pod lampami - banalne, jest na zatrzaski

2) wyjść klosz reflektora - również jest na zatrzaski

3) wykręcić żarówkę od świateł postojowych

4) wpiąć przetwornice w kabel od świateł postojowych i przeciągnąć przewody

5) zaczepić ringi na klipsy do odbłyśników

6) złożyć wszystko do kupy

najs =d chyba sobie kupie ;d

Opublikowano
Polecam od razu zaopatrzyć się w jeden lub dwa zapasowe inwertery - mi po 3 miesiącach zdechł pierwszy i miesiąc później drugi :duh: Łyso to wygląda i nie kupisz nowego na stacji :) cena za jeden to ok. 20-30zł.