Skocz do zawartości

Poszukuje specjaliste od e34 z okolic Bydgoszczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich. Mam problem z silnikiem m20b20 ostatnimi czasy mialem problem ze szczelnoscia ukladu chlodniczego w aucie .. co sie pozniej okazalo skonczylo sie wymiana uszczelki pod glowica. Weze byly jak kamien. Po wymianie uszczelki albo jestem przewrazliwiony albo cos faktycznie nie tak. Po przejechaniu jakiegos dystansu weze wydaja mi sie lekko twardawe, ale nic nie gotuje sie w zbiorniczku wyrownawczym, jak bylo ostatnimi czasy (przed wymiana uszczelki). Chcialbym podjechac do kogos kto sie zna na bmw i na tych silnikach, osluchal go i przebadal :o ze tak powiem. Czekam na odzew. Najlepiej pasowalby ten weekend jutro mam wolne od 13 i cala niedziela. Jak ktos z Was ma chec i czas to chetnie sie ustawie. pozdrawiam
Opublikowano
Przeciez juz masz zamowione 4.4 V8. Skoro nie lapie temp jest OK. Przewody zawsze beda troche twardsze jak jest goracy niz na zimnym.
Opublikowano
jedz do dobrego zakładu mechanicznego i nie sprawdzą Tobie układ chłodzenia pod względem obecności spalin etc,tylko zestawem specjalnie do tego przeznaczonym a nie na nosa:)