Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem. Nie mogę opuścić podłokietnika na tylnej kanapie. Czy mogę sam naprawić ten problem i jak to zrobić?

Opublikowano

Siemasz

Ja tez mam taki problem od roku.Corka zamknęła w srodku podlokietnika jedzenie z Mc...dodatkowo jak swiecilem latarko tam co jest zatrzask jest pomiędzy dwoma magnesami moneta co daje magnezowanie.Probowalem wyjąć to monete ale nie udało mi sie :think:

Swoją droga to jak ona to zrobila to nie mam zielonego pojeci :|

The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT
Opublikowano

Siemasz

Ja tez mam taki problem od roku.Corka zamknęła w srodku podlokietnika jedzenie z Mc...dodatkowo jak swiecilem latarko tam co jest zatrzask jest pomiędzy dwoma magnesami moneta co daje magnezowanie.Probowalem wyjąć to monete ale nie udało mi sie :think:

Swoją droga to jak ona to zrobila to nie mam zielonego pojecia :|

The ultimate driving machine.....B.M.W///M SPORT
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Ponawiam prośbę.

Kupiłem odryglowanie podłokietnika, lecz potrzebuję instrukcji, jak dobrać sie do podłokietnika i je wymienić - tzn. odryglowanie.

Przy okazji, czy jest możliwe zamontowanie tylnej kanapy z podgrzewaniem i dzielonymi oparciami? Pytałem w ASO i tam twierdzą, że nie, lecz ASO to nie wyrocznia. Pytam was i proszę o pomoc.