Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie, czy jest ktoś kto posiada DVD i mógłby mi przegrać oraz wysłać DVD 2009-01 do navi professional? oczywisćie za fatyge zapłące:)
Opublikowano

hehe no niby tak ale nie chodzi tu o jakies lewe interesy tylko o pomoc:) ja juz walcze ze sciaganymi i kupowanymi navi i mam powoli dość wiec potrzebuje pewnego źródła:) hehe mam nadzieje ze kazdy to zrozumie:) :)

pzdr

Opublikowano
ja tez nie dałem rady sam wiec jesli ktos jest w stanie to zrobic i ma sprawdzone u siebie ze dziala to prosze o pomoc.
Opublikowano
Jeśli szukałeś wszędzie i nie dałeś rady, próbowałeś innych płyt i nie chodzą, potrzebujesz pewnego źródła bo nie masz już siły to polecam sklep z oryginalnymi produktami. Ruszy na pewno...
Opublikowano

Kolego to jest jawne namawianie do przestępstwa, kopiowanie i rozpowszechnianie oprogramowania jest karane!!!

Jak chcesz się bawić w ściąganie nielegalnego oprogramowania to Twoja sprawa ale zostaw innych w spokoju

Opublikowano
A ja mam pytanie i nie chcę zakładać nowego wątku więc podepnę się tutaj. Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi czym różni się UPDATE navi od tej bez tego napisu ? widziałem 2 różne wersje tej samej mapy na allegro jedna z podpisem update druga nie. Jeśli dobrze rozumiem, to update potrzebuje tej normalnej aby mogła działać czy jak to jest ?
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano (edytowane)

To Forum pomału robi się bazarem pirackich programów... A miało być tak pięknie = pomóż bezinteresownie, doradź, pochwal...

Sam tytuł "Pilnie potrzebuję DVD przegranej do navi prof 2009-01" oraz " oczywisćie za fatyge zapłące:)" traktuje NAS wszystkich jako grupę przestępców - handlarzy prackimi kopiami.

Edytowane przez macznik
Opublikowano (edytowane)
Temat można zamknąć albo i usunąć sprawa ogarnieta....kolega z forum mi pomógł wysłał DVD za DARMO, podkreślam ZA DARMO za co jestem mu bardzo wdzięczny i oficjalnie moge powiedzieć że takie podejście jest odpowiednie:) pozdraiwam kolege Natek. Edytowane przez Matias-e90
Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć, ładnie temat ogarnąłeś, po prostu sępiłeś, sępiłeś i wysępiłeś, powtarzam ZA DARMO, wow

Otwórz kolejny temat typu przyjmę nowe felgi z oponami do e60 może ktoś ci wyśle ZA DARMO

ŻENADA

Opublikowano
Cóż mogę powiedzieć, ładnie temat ogarnąłeś, po prostu sępiłeś, sępiłeś i wysępiłeś, powtarzam ZA DARMO, wow

Otwórz kolejny temat typu przyjmę nowe felgi z oponami do e60 może ktoś ci wyśle ZA DARMO

ŻENADA

facet ogarnij sie po to jest forum zeby sobie pomagac bezinteresownie .

Dzieki pomocy kolegi Natek , u mnie tez już smiga navi. Oby wszyscy byli tak pomocni

Opublikowano

ŻENADA

Misio,a moze ty handlujesz piratami i dlatego tak sie sierdzisz?. Moze podebral ci potencjalnego klienta? :mrgreen:

Żenada to twój komentarz.