Skocz do zawartości

PLANUJĘ KUPNO E39 PROSZĘ O OPINIE i POMOC W WYBORZE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z Niemiec, a zmontowany w Holandii :mrgreen:
E39 530dA lata, E38 740iA zapier... :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W zdekodowanym VINIE pisze,że to auto z Włoch. :duh:

Zobacz na różnicę w przerwie na ostatnim zdjęciu między silnikiem a obudową chłodnicy.

Takie auta w kombi mają monstrualne przebiegi na zachodzie więc te 170 tysi to tylko bajeczka dla naiwnych...

Opublikowano
Język oryginalny komputera w języku włoskim i oryginalna instrukcja obsługi pojazdu w języku włoskim, więc wnioski nasuwają się same :wink: chyba, że wcześniej było sprowadzone z Włoch do Niemiec a później z Niemiec do Polski. Tylko który Niemiec kupuje auto używane we Włoszech? :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie gościu teraz zmienił rocznik na 2003 :norty: :norty: :norty:
Opublikowano
W zdekodowanym VINIE pisze,że to auto z Włoch. :duh:

Zobacz na różnicę w przerwie na ostatnim zdjęciu między silnikiem a obudową chłodnicy.

Takie auta w kombi mają monstrualne przebiegi na zachodzie więc te 170 tysi to tylko bajeczka dla naiwnych...

Oj tam, oj tam, może sprzedającemu jedno zero gdzieś z przebiegu uciekło :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Ok dzieki chlopaki :) Nic tylko trzeba będzie dalej szukac :) Tak jak myslalem nie bedzie to taka prosta sprawa aby to auto kupic :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko który Niemiec kupuje auto używane we Włoszech? :norty:

TURAS :norty: :norty: :norty:

Opublikowano
No i wtedy data produkcji się zgadza :D bo italiańcy wpisują w kwitach datę pierwszej rejestracji w icj pieknym kraju. Potem turas ciągnał ją przez Niemcy na lawecie więc w Niemczech jakby była :D przez chwilę, ale była.. :mrgreen: Wg. mnie to ona dobrze jeb.. była z przodu :)
Opublikowano
Tylko który Niemiec kupuje auto używane we Włoszech? :norty:

TURAS :norty: :norty: :norty:

Nie chciałem głośno tego "pisać" :mrgreen: :twisted:

Opublikowano
Verdammt :mrgreen: porumbało mi się z Mercedesem, bo to to z Holandii było :)
Opublikowano
Ok dzieki chlopaki :) Nic tylko trzeba będzie dalej szukac :) Tak jak myslalem nie bedzie to taka prosta sprawa aby to auto kupic :P

Mówię (piszę) Ci, jedź obejrzeć tego 530i w manualu do Legnicy, co link wrzuciłem wcześniej, albo chociaż zadzwoń, bo auto wygląda przyzwoicie :) sam bym chyba jechał je obejrzeć, gdyby nie to, że miesiąc temu auto kupiłem :wink:

Opublikowano

Mówię (piszę) Ci, jedź obejrzeć tego 530i w manualu do Legnicy, co link wrzuciłem wcześniej, albo chociaż zadzwoń, bo auto wygląda przyzwoicie :) sam bym chyba jechał je obejrzeć, gdyby nie to, że miesiąc temu auto kupiłem :wink:

Wszystko pieknie ładnie w tej bemce w legnicy tylko ze jak juz wczesniej pisalem ja nie jestem specjalista w dziedzinie motoryzacji i sam jednak nie odważylbym się jej kupić a nie znam nikogo w tych okolicach kto móglby mnie wspomoc w zakupie :P

Opublikowano
Ale takie mienie przysluguje jak się gnije "tam" powyżej roku, chyba, że znowu coś zmienili :?
Opublikowano
Ale takie mienie przysluguje jak się gnije "tam" powyżej roku, chyba, że znowu coś zmienili :?

Ogladalem kiedys w niemczech volvo, ktore bylo poczatkowo zarejestrowane w czechach bo tam mieszkal wlasciciel a pozniej sie przeprowadzil.

Wszystko pieknie ładnie w tej bemce w legnicy tylko ze jak juz wczesniej pisalem ja nie jestem specjalista w dziedzinie motoryzacji i sam jednak nie odważylbym się jej kupić a nie znam nikogo w tych okolicach kto móglby mnie wspomoc w zakupie :P

Wez ja do ASO, zaplacisz pare setek ale bedziesz wiedzial co jest nie halo.

Opublikowano

Ogladalem kiedys w niemczech volvo, ktore bylo poczatkowo zarejestrowane w czechach bo tam mieszkal wlasciciel a pozniej sie przeprowadzil.

Chodziło mi o nasz piekny kraj, nie wiem jak to wygląda u sąsiadów :)

Opublikowano
Dokładnie, w ASO sprawdzą Ci wszystko, blacharkę, silnik (kompresję, itp.), zawieszenie, błędy w kompie. Podczas oględzin nawet z dobrym fachowcem jest ciężko wszystko ogarnąć. Przy aucie za 25 tys. warto te kilkaset złotych poświęcić :wink: