Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, poprzez bluetooth w aucie mogę się połączyć bez problemu z Nokia e51, natomiast z e52 nie. W jaki sposób można zrealizować takie połączenie? drugie pytanie, jak zgrać książkę telefoniczną z telefonu do idrive'a bo jest pusta?
Opublikowano

Było, było, było. :search:

Sprawdź ustawienia w telefonie, zmień soft, E-series zgrywają się bez problemu i książka też.

Pzdr.

Opublikowano

Z niektórymi telefonami sa jednak problemy :mad2:

U mnie bez problemu współpracuja nokie 6300 i 5310 a nokia 5230 łączy sie z autem lecz brak ksiazki telefonicznej i aktualizacja telefonu nic nie daje-ma ktos jakis pomysl aby to dzialalo czy z symbianem w tej nokii (5230)juz tak jest :cry2:

icon4.png
Opublikowano

Poczytajcie fora nokia.com tam czasami są rozwiązania problemów o których piszecie. A z niektórymi telefonami po prostu nie da się i już. Trzeba zmienić telefon :)

Pisaliśmy z resztą nie dawno na ten temat :search:

Pzdr.

• 9 lat później...
Opublikowano

Witam jestem nowym posiadaczem BMW. Mam problem nie mogę połączyć się z telefonem przez bluetooth. Nie mogę znaleźć bluetooth w nawigacji. Pytanie brzmi czy moje nawi nie ma bluetooth??

Z góry dziękuję za odpowiedź.