Skocz do zawartości

BMW e36 320 nie chce palić,odpala po 10,15 sekundach:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich :norty: Mam nadzieję że ktoś z was mi pomoże z moim skarbkiem :D mianowicie chodzi o to że autko nie odpala od razu tylko po dłuższej chwili kręcenia rozrusznikiem i nie ma różnicy czy zimny czy ciepły,jest tak samo. Zaóważyłem pewien objaw mnie niepokojący, gdy przekręcę kluczyk do pozycji zapalenia się kontrolek popa powinna przez chwilę dopompować paliwo i się rozłączyć a u mnie buczy cały czas ogólnie to nie wiem czy to pompa tak buczy bo się nie znam ale tak mi się wydaje E36 320 2xvanos :cry2:
Opublikowano
pompa chodzi cicho tylko że cały czas i czuć paliwo z wydechu jak się dłużej kręci rozrusznikiem. A może być wina wtrysków może któryś cię zapiekł i non stop leje i dlatego ta pompa cały czas pompuje.Dziękuję że chociaż ktoś odpisał od razu pobiegłem do garażu sprawdzić :cool2:
Opublikowano
pompa chodzi cicho tylko że cały czas i czuć paliwo z wydechu jak się dłużej kręci rozrusznikiem.

Gorzej jakby nie bylo czuc paliwa, wtedy to by znaczylo ze silnik nie dostaje paliwa