Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Moje BMW E36 318TDS ma wyciek z pompy wtryskowej przy głowiczce, ale trudno dokładnie określić, z którego miejsca spadają krople. Czy ktoś miał taki przypadek?

Edytowane przez markus9292
Opublikowano

Jedź do jakiś 'czystych' pompiarzy co mają porządek na podwórku ...i niech ci uszczelnią obudowę nastawnika.

Ciekło mi też z nastawnika i to dość mocno zwłaszcza na zimnym silniku, a jak nagrzany to już mniej ciekło.

Tam o ile pamiętam są chyba dwie uszczelki.

Pompiarze za uszczelnienie i ponowne ustawienie nastawnika wzięli 300zł.

Opublikowano
witam kolegow. chce tu wyrazic swoje zdanie na temat Pana: seba e36. pan ten nie pozwala zasiegnac porady, pomocy u innych kolegow co juz cos wiedza o bmw. juz kolejny dzien czytam, jak sie ten pan trzepia sformulowania tematu i zadawanych pytan. powiem wprost. gosciu tu ludzie chca uzuskac pomoc ty im tego nieulatwiasz. do moderatora zrobcie pozadek z tym ghosciem bo denerwuje nie tylko mnie. pozdrawiam
jedynakk
Opublikowano

Co prawda seba często zwraca uwagę ludziom i może być to irytujące, ale:

- nie zgodzę się że nie pozwala zasięgnąć porady, jak ktoś zna odpowiedź to może odpisać pod tym co seba napisał

- formułowanie wątków to ważna rzecz, pomaga odnaleźć odpowiedź na dany problem lub podłączenie się pod temat innym użytkownikom, eliminując tym samym wielokrotne powstawanie kilku wątków na ten sam temat, np falujące obroty, takich tematów było już o tyyyYYYyyyYYYyyYYYYyyle a ludzie wciąż o to pytają i zakładają nowy temat

- często, pytania zadawane przez użytkowników forum, są tak nieczytelne, niekonkretne i pozbawione sensu że najrozsądniejszą podpowiedzią jest reedukacja w podstawówce lub wizyta u psychologa

Zawsze możesz zaraportować post danego użytkownika klikając w odpowiednim miejscu lub napisać do moderatora.

To nie jest jakiś atak na Ciebie, zauważ, że regulamin ma na celu poprawienie przejrzystości i czytelności forum, a co za tym idzie ułatwienie szukania rozwiązania problemu który się już pojawił, niestety ale wciąż wiele osób się do tego nie stosuje, tym samym utrudniając sprawę osobom które za jakiś czas będą miały ten sam problem.

Opublikowano

Kolega "jedynakk" zaczął off-top, no ale cóż.

Jak tytuł będzie dobrze sformułowany i nie będzie to kolejne pytanie o olej, czy falujące obroty [czyli jeżeli będziemy przestrzegać regulaminu], to się Seba nie przyczepi.

Myślę, że to najbardziej treściwa możliwa odpowiedź.

Opublikowano
Z góry przepraszam moderatora za tego posta ale nie mogę już wytrzymać robienia BURD.LU na forum i zadaję proste pytanie na które każdy powinien sobie sam odpowiedzieć . Czy mieszkając w kawalerce z aneksem kuchennym i kiblem na dworze a lubisz czytać książki to : kupujesz ja ,czy idziesz wypożyczyć . Chyba masz książkę którą chcesz przeczytać ale masz wielki bałagan w domu więc : szukasz jej czy idziesz kupić nową i rzucasz ją po przeczytaniu w ten wielki bałagan ??