Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak w temacie mam problem z ABSem. Mechanik powiedizał mi że siad mi sterownik przy pompie. Czyli że co mam kupić całą pompe czy da sie sam sterownik? jak to jest ??
Opublikowano
hej wrazie jak bys potrzebowal sterownik lub pompe to podesli jaki masz nr.mam taka pompe jesli bedziesz zainteresowany to pisz gg 2007972 lub pw
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam pompe już zakupiłem i wymieniłem i nie wiem bo kontrolka dalej mi sie pali, a ja nie mam pojęcia co jeszcze moze byc ;/ Czy moze nie wiem trzeba błąd wykasować ??
Opublikowano
Witam pompe już zakupiłem i wymieniłem i nie wiem bo kontrolka dalej mi sie pali, a ja nie mam pojęcia co jeszcze moze byc ;/ Czy moze nie wiem trzeba błąd wykasować ??

A czujniki przy kołach to ktoś sprawdzał :?:

Opublikowano
Czujniki tez sa wymienione, poniewaz na poczatku stwierdzono ze to one sa przyczyna wszystkiego i od nich zacząłem naprawę.
Opublikowano
No w końcu zlokalizowałem usterkę. napięcie dochodziło do bezpieczników ale do pompy już nie. Cały ból.