Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mam nadzieje że to nie jednorazowe wydanie!

tak jak pisałem nie mam szyby tylnej wiec [bAD]

chyba ze mnie ktoś zgarnie? ale nikt nie ma po drodze...

Andrzej ty jesteś z Gliwic jak dobrze pamiętam?

Jeśli tak to zrobię ci tę przyjemność i wpadnę po ciebie, pasuje?

Czyli spotkanie się odbędzie tak jak zaplanowane 17.30-18.00 w tych godzinach się spotkamy, kolega Palermos niech zabiera dziewczynę to sobie przynajmniej zakupy porobi kiedy my sobię będziemy rozprawiać o naszych autkach.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Ja postaram się być (jak uda mi się namówić dziewczynę żeby sobie poszła na sklepy w tym czasie) :P

To porozmawia z moją kobietką która też przyjeżdza

brokat_
Opublikowano
"andi" jak chcesz to ja mogę wpaść po ciebie. Coś mi się wydaje, że mam najbliżej bo jestem z Zabrza. Jak chcesz abym cie zabrał to daj znać do Gliwic w końcu mam tylko parę kilometrów :wink:
Opublikowano
"andi" jak chcesz to ja mogę wpaść po ciebie. Coś mi się wydaje, że mam najbliżej bo jestem z Zabrza. Jak chcesz abym cie zabrał to daj znać do Gliwic w końcu mam tylko parę kilometrów :wink:

W sumie to najlepsza opcja dla ciebie Andi bo kolega Agora ma najbliżej ja już wysłałem na priv info, jak chcesz to cię mogę przybrać a z powrotem kolega Agora cię podrzuci, napisz Andi co o tym myślisz?

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

W sumie to najlepsza opcja dla ciebie Andi bo kolega Agora ma najbliżej ja już wysłałem na priv info, jak chcesz to cię mogę przybrać a z powrotem kolega Agora cię podrzuci, napisz Andi co o tym myślisz?

ok :cool2:

Opublikowano
no to Panowie, ja powoli będę wyjeżdżał z częstochowy, mam nadzieje że uda się wyjechać mimo dzisiejszego zlotu motocyklistów na jasnej górze :mrgreen:
Opublikowano
Ile tam planujecie być ? Bo ja będe gdzieś dopiero 18.30 :/

Dzwoń do mnie przed wyjazdem z Tychów 600 409 165, pogadym, porobimy parę zdjęć :)

Do zobaczenia

I po spocie dzięki Panowie za aktywowanie świateł do jazdy dziennej,

do zobaczenie na następnym mam nadzieję że już nie długo i w większej ilości aut - najlepiej z kierowcami bo zrobimy jakieś browarki :mrgreen:

następnym razem więcej photo :norty:

http://img153.imageshack.us/img153/7003/img8370a.jpg

a tutaj wynik :)

http://img860.imageshack.us/img860/7813/img9926.jpg

brokat_
Opublikowano

I po spocie dzięki Panowie za aktywowanie świateł do jazdy dziennej,

polecam sie na przyszlosc :mrgreen:

do zobaczenie na następnym mam nadzieję że już nie długo i w większej ilości aut - najlepiej z kierowcami bo zrobimy jakieś browarki :mrgreen:

następnym razem więcej photo :norty:

jestem za :cool2:

Opublikowano

Przepraszam że nie dojechałem, naprawdę myślałem że dam rade :/

Ale sezon się dopiero zaczyna więc myślę że niedługo się zrehabilituje.

Opublikowano

Kolejny spot i znowu człowiek bogatszy w doświadczenie. Dzięki za pomocne informacje „czerwony330d”. Z pewnością jeszcze się odezwę. :cool2:

Tobie też „jceel” dzięki za pomoc. :wink:

Opublikowano

Moj pierwszy spot,ale bylo bardzo fajnie,towarzystwo super,pogoda tez dopisala .

Co do nastepnego spotu z browarkiem jestem jak najbardziej za :cool2: .

Duzo sie mozna na takim spocie dowiedziec,gdzie dobry mechanik,blacharz,gdzie dobrze czesci kupic.

Dzieki panowie za uzyskane informacje i mile spotkanie

Opublikowano
Ja również chciałem podziękować koledze jceel za aktywowanie świateł do jazdy dziennej bo chyba zapomniałem to zrobić podczas spotu :duh: dobrze że się spotkaliśmy bo każdy jakieś doświadczenie z tego spotkania wyniósł, jeśli chodzi o spotkanie przy browarze to również jestem za tylko trzeba jakąś lepszą lokalizację uzgodnić, mam prośbę do kolegi jceel czy nie pamięta gdzie zapisał ten zrzut błędu z Inpy z diagnozy silnika Kolegi Agora bo to odbywało się tak szybko że nie mogę znaleźć a chciałem przesłać ten zrzut koledze Agora. Poza tym spotkanie naprawdę spoko wyszło, trzeba pomyśleć o następnym :D

Opublikowano
mam prośbę do kolegi jceel czy nie pamięta gdzie zapisał ten zrzut błędu z Inpy z diagnozy silnika Kolegi Agora bo to odbywało się tak szybko że nie mogę znaleźć a chciałem przesłać ten zrzut koledze Agora. Poza tym spotkanie naprawdę spoko wyszło, trzeba pomyśleć o następnym :D

zapisałem ci je zdaje się w katalogu "Moje dokumenty" albo "Moje obrazy", nie pamiętam już w którym :roll: ale na pewno był to któryś z tych dwóch :mrgreen: a co do następnego spotkania to czekam na informacje :D

Opublikowano
Dzięki Kolego jceel, masz dobrą pamięć było w folderze moje obrazy,zaraz prześlę ten zrzut koledze agora, co do spotkania to napewno będzie info na forum w końcu trzeba się spotykać by wzajemnie sobie pomagać i pogłębiać wiedzę na temat naszych autek. Pozdro dla wszystkich którzy przyhbyli na spotkanie było mi bardzo miło was poznać, choć po jednym spotkaniu kilku kolegów imiona wyleciały mi z głowy :duh:

Opublikowano
Ja niestety nie dałem rady byłem na weekend w Sudetach. Następnym razem napewno się wybiorę. Czerwony zawsze możemy się ustawić w Żorach ja jestem z Pawłowic więc mam blisko:)
Opublikowano

fakt faktem miejcówke trzeba zmienić...

je niestety dalej bujam sie z ubezpieczalnią i ich warsztatem

najlepsze jest to że ASO w Kato zrobiłoby to taniej niż oni :mad2:

nie wspominając o BM Cars

jeszcze raz dzięki za spota, oraz za podwiezienie dla agory i czerwonego

Opublikowano

Witaj.

je niestety dalej bujam sie z ubezpieczalnią i ich warsztatem

O ile dobrze pamiętam, masz wykupione ubezpieczenie szyb w AXA.

W OWU Komunikacyjnym jest pkt. IV dotyczący ubezpieczenia szyb. W tym punkcie jest §4.7 mówiący o zasadach wypłaty odszkodowania.

Przeczytaj go uważnie i działaj.

Rozmowę o mojej szybie przedniej pewnie pamiętasz.

Tu masz link do OWU:

http://www.axadirect.pl/www/uploads/pdf/owu.pdf

Wytrwałości i powodzenia.