Skocz do zawartości

(525d sedan 2005rok) problem z otwieraniem bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy może ktoś miał już problem z bagażnikiem. mianowicie nie działa zdalne sterowanie bagażnika ani otwieranie nad rejestracją. można tylko otworzyć kluczykiem. paradoks polega na tgym że jak otworzę bagażnik i zaskoczy zamek tak ze jest zamknięty to zdalne sterowanie powraca i go odblokowuje. czy to może jest jakiś bląd komputera? może trzeba coś zresetować? proszę o pomoć. dodam tylko że nie wyskoczył błąd.
Opublikowano
coś kojarze, że w sedanie jest taka opcja, że mając otwarte (odryglowane drzwi) możesz zamknąć bagażnik kluczykiem tak, że nie da sie go otworzyć klamką. Zapobiega to ew. kradziezy na światłach czy coś. uruchamia sie to chyba przez przękręcenie i przytrzymanie kluczyka w zamku bagażnika. poczytaj instrukcję obsługi i pokombinuj

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Ja obstawiam wiązki kabli przy zawiasach klapy. Przecierają/przerywają się. Ja np. miałem taką sytuację, jak i wielu z nas tutaj obecnych. Fakt, że to dotyczyło kombi ale w sedanie nie zaszkodzi to sprawdzić dla świętego spokoju.
Opublikowano
Ja obstawiam wiązki kabli przy zawiasach klapy. Przecierają/przerywają się. Ja np. miałem taką sytuację, jak i wielu z nas tutaj obecnych. Fakt, że to dotyczyło kombi ale w sedanie nie zaszkodzi to sprawdzić dla świętego spokoju.

Kolega ma e60 sedana, a nie e61 kombi, więc wiązki odpadają :mrgreen: