Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z 2-gim biegiem ,zgrzyta czesciej niz zadziej.Czy wymiana oleju moze pomoc,czy poduszki maja wplyw na takie rzeczy.sam majsterkuje tlatego prosze o podpowiec od czego zaczac.Czy moze od razu zabrac sie za synchronizator. :?: dziekoje

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

Niech zgadnę przy przejściu z pierwszego na drugi ? Wszystkie inne chodzą ok ? Jak wciśniesz sprzęgło i odczekasz trochę i dopiero wbijesz 2 to jest ok ?

Wszyscy są w ciężkiej dupie z tym tematem. Obstawiam CDV którego u ciebie nie ma ale możliwe że jest w elastycznym przewodzie. Mam ten sam problem i właśnie zabieram się za wymianę przewodu. Już wymieniłem sprzęgło bo się skończyło łożysko, wrzuciłem inną skrzynię i wymieniłem wysprzęglik. Jedynie wysprzęglik poprawił nieco sytuację a i to na chwilę. Stawiam na ten przewód.

Kupię kierunek biały, lewy do Z3
Opublikowano
witam mam problem z 2-gim biegiem ,zgrzyta czesciej niz zadziej.

Popraw tytuł tematu na zgodny z formą tytułowania tego działu